Audi ON TOUR

Σε ένα road show στην Ελλάδα η Audi θα παρουσιάσει όλη τη γκάμα της

  • -
  • -

Από σήμερα 31 Μαΐου μέχρι και τις 25 Ιουνίου η Audi ξεκινά μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα προκειμένου οι φίλοι της φίρμας να γνωρίσουν από κοντά όλα τα μοντέλα της. Την τιμητική τους θα έχουν τα Audi R8, TTS, RS Q3 RS3, Q7, A7, Q3, S1, με το νέο Audi Q2 να αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη.

Η περιοδεία της Kosmocar – Audi θα περιλαμβάνει την επίσκεψη σε 13 πόλεις της Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια του Audi ON TOUR  θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και δώρα, ενώ οι τυχεροί που θα συμμετέχουν σε δύο μεγάλους διαγωνισμούς που θα πραγματοποιηθούν, θα έχουν την δυνατότητα να “ζήσουν” με ένα Audi Q2 για 4 μήνες, ενώ ένας υπερτυχερός θα ταξιδέψει στη Γερμανία για να ζήσει μία αξέχαστη εμπειρία, οδηγώντας διάφορα Super Sport μοντέλα της Audi στην υπερσύγχρονη ιδιόκτητη πίστα της στο Neuburg.

Επιπλέον, αποκλειστικά και κατόπιν ραντεβού, 20 τυχεροί και κάτοχοι αυτοκινήτων Audi θα έχουν τη δυνατότητα ενός exclusive test drive με το supercar Audi R8. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα πατώντας εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...