Επιστρέφει το Seat Marbella…

… ως μικρό (ηλεκτρικό) SUV μοντέλο

  • -
  • -

Μετά την παρουσίαση του πρώτου SUV μοντέλου τους, οι Ισπανοί έχουν σκοπό να μεγαλώσουν την γκάμα της Seat αναβιώνοντας το θρυλικό Marbella. Φήμες αναφέρουν ότι θα επιστρέψει ως ένα μικρό SUV μοντέλο με κινητήρες εσωτερικής καύσης, καθώς και με ένα ηλεκτρικό σύνολο, ενώ θα βασίζεται στην πλατφόρμα του up!/Citigo/Mii. Σε αυτό το σημείο οι πληροφορίες είναι πολύ περιορισμένες, ωστόσο το AutoMarket.ro αναφέρει ότι η ηλεκτρική του έκδοση δεν θα έχει μεγαλύτερη από 200 km αυτονομία, αλλά το πιθανότερο είναι να είναι ένα προσιτό «ψηλό» αυτοκίνητο για την πόλη.

Το όνομα Marbella το είχε χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά η Seat στα τέλη της δεκαετίας του 80 με την παραγωγή του να κράτησε έως το 1998.

Όσον αφορά στο ηλεκτρικό Marbella, οι ενδιαφερόμενοι δεν θα μπορούν να το αγοράσουν, αλλά να το ενοικιάσουν. Πιο συγκεκριμένα, θα υπογράφεται ένα συμβόλαιο ενοικίασης, το οποίο καλύπτει έξοδα ασφάλειας και συντήρησης και μόλις το εν λόγω συμβόλαιο λήξει τότε ο χρήστης θα το αντικαθιστά με μια καινούργια έκδοση, η οποία προσφέρει μεγαλύτερες μπαταρίες και αυτονομία (πρότζεκτ που θα ολοκληρωθεί στο μέλλον.)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...