Τέλος για την εκπομπή αυτοκινήτου Fifth Gear

Ο Tiff Needell ανακοίνωσε το τέλος της βρετανικής εκπομπής αυτοκινήτου

  • -
  • -

Με το Top Gear που συμπλήρωσε τον κύκλο ζωής του με τους γνωστούς παρουσιαστές, ήρθε η σειρά της άλλης βρετανικής εκπομπής αυτοκινήτου, του Fifth Gear να κάνει μια δυσάρεστη ανακοίνωση. Τέλος εποχής και για το Fifth Gear, το οποίο μετά από αρκετά χρόνια δράσης και περιπέτειας με αμέτρητα γρήγορα αυτοκίνητα και πλαγιολισθήσεις, έφθασε η ώρα να «γράψει» την τελευταία του εκπομπή.

Ο Tiff Nedell, υπεύθυνος στα καλά, ανέλαβε να κάνει την άσχημη για τους φίλους της εκπομπής ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ρίχνοντας τα βάρη για την κατάληξη στην οικονομική κρίση. «Είμαι τόσο απασχολημένος με το να απολαύσω το Mille Miglia που έβγαλα από το μυαλό μου ότι η εκπομπή του Fifth Gear που «γράφτηκε» ήταν η τελευταία. Και κανένα νέο από κανέναν… Μετά από 29 χρόνια παρουσίασης είτε του Top Gear ή του Fifth Gear είναι παράξενο να μην έχω στο ημερολόγιό μου σημειωμένο κανένα γύρισμα».

Ο Tiff Needell ξεκίνησε το 1987 ως παρουσιαστής, μαζί με τον Jeremy Clarkson, μεταξύ άλλων, όπου έμεινε μέχρι το 2001, γιατί η εκπομπή διακόπηκε για ένα χρόνο. Το 2002 υπέγραψε με το Channel 5 για την παρουσίαση του Fifth Gear, μια εκπομπή που προβλήθηκε και από το Discovery Channel από το 2012 έως το 2014 και από το History Channel το 2015.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...