Ανάκληση Toyota Avensis

Για προληπτικό έλεγχο του αερόσακου του συνοδηγού σε αυτοκίνητα παραγωγής 2007-2008

  • -
  • -

Σε συνέχεια των από 20/05/2015 και 28/07/2015 ∆ελτίων Τύπου της Γενικής Γραµµατείας Βιοµηχανίας σχετικά µε εκτέλεση προγράµµατος προληπτικού ελέγχου του αερόσακου του οδηγού και του συνοδηγού για τα Toyota Yaris, Corolla, RAV4, Avensis και Hilux από την εταιρεία Toyota Ελλάς A.B.E.E., πληροφορούµε τους καταναλωτές ότι, σύµφωνα µε νεότερη ενηµέρωση από το εργοστάσιο κατασκευής, το πρόγραµµα προληπτικού ελέγχου για τον αερόσακο συνοδηγού αφορά επιπλέον 1271 Avensis, παραγωγής από 1 Νοεµβρίου 2007 έως 31 Αυγούστου 2008.

Υπενθυµίζεται ότι στα εµπλεκόµενα οχήµατα ενδέχεται, συµφώνα µε την σχετική ενηµέρωση του προµηθευτή Takata, το σύστηµα πυροκροτητή - εκτόνωσης του αερόσακου οδηγού να µην λειτουργήσει βάσει των προδιαγραφών. Ως εκ τούτου είναι πιθανό σε περίπτωση ενεργοποίησης του αερόσακου να µην πραγµατοποιηθεί η πλήρης εκτόνωσή του.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε τα ανωτέρω θέµατα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων, θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος / αντικατάσταση χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την Toyota Ελλάς - Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00πµ έως 05:00µµ).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...