Ford Frankestang: Ενώνοντας δύο Mustang

Η παλιά Mustang από το 1965 ενώνεται με μια σύγχρονη του 2015 για να κάνουμε άμεσες συγκρίσεις

  • -
  • -

Η Ford δημιούργησε ένα σύγχρονο Frankenstein ή αν θέλετε μια Frankestang (από το Mustang) ενώνοντας δυο μοντέλα από διαφορετικές γενιές. Έτσι, η Mustang του 1965 κόλλησε δίπλα στη νέα του 2015 για να μπορέσουμε εμείς να κάνουμε τις συγκρίσεις, τόσο όσον αφορά το εξωτερικό των αυτοκινήτων, όσο και το εσωτερικό τους.

Το συγκεκριμένο δημιούργημα έφτιαξε η Ford σε συνεργασία με το National Inventors Hall of Fame Museum (NHIF). Πέρα από τις προφανείς διαφορές που έχουν προκύψει στο πέρασμα αυτών των 50 ετών, υπάρχουν και αρκετές ομοιότητες που αποτελούν την εταιρική ταυτότητα του μοντέλου. Στην αρχή, όταν σχεδιάστηκε η πρώτη Mustang η Ford μπορεί να μην είχε στο μυαλό της ότι αυτό το μοντέλο θα γίνει διαχρονικό.

Ωστόσο, μετά τους πρώτους 18 μήνες που κυκλοφόρησε στην αγορά και με τον αριθμό των αυτοκινήτων που πουλήθηκαν αυτό το διάστημα να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο η εταιρεία είδε την Mustang εντελώς διαφορετικά. Όλα κύλισαν γρήγορα και θετικά για την Ford με την Mustang πλέον να έχει κατοχυρωμένα όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν ξεχωριστή και θα συνεχίζουν στην εξελιγμένη τους μορφή να το κάνουν και στο μέλλον.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...