Νέα έκδοση Jeep Renegade Justice (+video)

Το Renegade του Batman και του Superman παρουσιάζει η Jeep

  • -
  • -

Στην ελληνική αγορά έφθασε το Jeep Renegade Justice, η ειδική έκδοση που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία «Batman vs Superman: Dawn of Justice». Η έκδοση αυτή δημιουργήθηκε ειδικά για την ταινία, ένα αυτοκίνητο το οποίο οδήγησε ο Bruce Wayne (Ben Affleck) και φάνηκε να πηγαίνει παντού.

Το Jeep Renegade Justice διατίθεται με τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 Mjtd απόδοσης 120 ίππων σε έκδοση 4Χ2 με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και σε δύο μεταλλικά χρώματα, το Carbon Black Metallic και το Granite Crystal Metallic. Είναι βασισμένο στην έκδοση Longtitude αλλά με επιπλέον εξοπλισμό και έχει μία χαρακτηριστική «σκοτεινή» εμφάνιση με μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες.

Αυτές περιλαμβάνουν τις αλουμινένιες ζάντες 18 ιντσών, το μαύρο πλαίσιο των προβολέων ομίχλης και των πίσω φωτιστικών σωμάτων, τη διάσημη κάθετη γρίλια, το έμβλημα της Jeep αλλά και το λογότυπο της ταινίας «Batman vs Superman» που τοποθετείται αποκλειστικά στην πίσω πόρτα της έκδοσης Renegade Justice.

Όσον αφορά το εσωτερικό διακρίνεται για το γυαλιστερό μαύρο χρώμα και τις λεπτομέρειες στο σαλόνι. Τον τόνο δίνουν τα υφασμάτινα καθίσματα με την καλή πλευρική στήριξη. Επιπλέον, τα γυαλιστερά ένθετα στους αεραγωγούς, στα ηχεία, στο πλαίσιο του επιλογέα ταχυτήτων και στις ποτηροθήκες συμπληρώνουν την εικόνα. Το δερμάτινο τιμόνι και οι επενδύσεις από μαύρο βινύλιο στο κεντρικό υποβραχιόνιο και τις πόρτες ολοκληρώνουν την αίσθηση πολυτέλειας στο Jeep  Renegade Justice. Η νέα έκδοση Jeep Renegade Justice στοιχίζει 23.970 ευρώ με το όφελος της απόσυρσης και την ειδική προσφορά από την εταιρεία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...