«Πλατινένια» Porsche Cayenne

Μια νέα έκδοση Platinum με πλουσιότερο εξοπλισμό παρουσίασε η Porsche για το μεγάλο της SUV

  • -
  • -

Μέσα στον χρόνο θα κυκλοφορήσει η νέα Cayenne Platinum Edition η οποία διακρίνεται για την αναβαθμισμένη εξωτερική εμφάνιση με τροχούς 20 ιντσών σε μαύρο γυαλιστερό και σχέδιο Spyder RS. Επίσης στον βασικό της εξοπλισμό θα διαθέτει auto-dimmer για τους καθρέπτες, φιμέ πίσω κρύσταλλα και σύστημα ParkAssist για πιο εύκολο παρκάρισμα. Επιπλέον στοιχεία που θα έχει στον εξοπλισμό της είναι το νέο σύστημα Power Steering Plus για το τιμόνι και bi-xenon φώτα με δυναμική λειτουργία.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περιορισμένες αλλά περιλαμβάνουν οκτώ συνδυασμού με επενδύσεις σε δέρμα και αλκαντάρα. Ο οδηγός θα έχει στη διάθεσή του το σύστημα πολυμέσων με ηχεία surround της Bose, ενώ ένα ταμπελάκι με την επιγραφή Platinum Edition θα αποτελεί την ταυτότητα της έκδοσης.

Όσον αφορά τους κινητήρες θα είναι διαθέσιμη με τον diesel V6 3,0 λίτρων και ένα υβριδικό σύστημα που αποτελείται από ένα V6 3λιτρο βενζίνης και ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Ενδεικτικά οι τιμές όπως έχουν διαμορφωθεί στην αγορά της Γερμανίας θα ξεκινούν από 74.352 ευρώ για την έκδοση diesel και 90.298 ευρώ για την Cayenne S E-Hybrid Platinum Edition.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...