Ο Messi και το “fantastico” Tata Tiago (video)

Ο Lionel Messi πάει Ινδία όχι για να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά για να προωθήσει το νέο μοντέλο της Tata

  • -
  • -

Το marketing της ινδικής Tata φαίνεται να έχει πάρει φωτιά, αφού για την προώθηση του νέου Tiago επιστρατεύτηκε ο μεγάλος Lionel Messi. Αυτή είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Tiago στην οθόνη για τις ανάγκες του διαφημιστικού γυρίσματος.

Για όσους το ακούτε πρώτη φορά, ίσως να σας λέει κάτι περισσότερο το όνομα Zica, με το οποίο κυκλοφόρησε στην αρχή. Αλλά η συνάφια με τον υιό Zika υποχρέωσε τους Ινδούς να το αλλάξουν και κατέληξαν στο Tiago, το οποίο ομολογουμένως είναι πιο εύηχο.

Το Tata Tiago έκανε την πρεμιέρα του και επί ευρωπαϊκού εδάφους, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις αρχές Μαρτίου. Το μοντέλο είναι διαθέσιμο στην Ινδία με ένα κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων με 84 ίππους και 114 Nm ροπής και ένα 3κύλινδρο diesel με 69 ίππους και 140 Nm ροπής.

Για χάρη του γυρίσματος ο Messi χάνεται και αναλαμβάνει το εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης να τον οδηγήσει στον προορισμό του. Φυσικά η ουσία κρύβεται πίσω από τον αναβαθμισμένο εξοπλισμό που έχει το Tiago - για τα δεδομένα ενός ινδικού μοντέλου – και περιλαμβάνει μάλιστα μεταξύ άλλων infotainment από την Harman, ψυγείο, σύστημα ευστάθειας και πολυλειτουργικό τιμόνι, τα οποία φαίνεται να απολαμβάνει ο αστέρας του ποδοσφαίρου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...