Το Opel Vivaro γράφει ιστορία

Κορυφαίες επιδόσεις σε επίπεδο πωλήσεων για το Opel Vivaro

  • -
  • -

Από το 2001 που παρουσιάστηκε το Opel Vivaro έχει σημείωση μια αξιόλογη εμπορικά πορεία, κερδίζοντας το ευρύ κοινό των επαγγελματικών αυτοκινήτων. Σήμερα, 15 σχεδόν χρόνια έφτασε στον εντυπωσιακό αριθμό των 750.000 αυτοκινήτων με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να αποτελεί σημαντικό ορόσημο για το μοντέλο και την εταιρεία.

Το Vivaro είναι το δημοφιλέστερο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα της Opel. Έχει συντελέσει ουσιαστικά στη θεαματική επιστροφή της κατασκευάστριας εταιρίας σε αυτό το χώρο της αγοράς, και το 2015 γιόρτασε μία χρονιά ρεκόρ, όπου οι πωλήσεις του Vivaro αυξήθηκαν κατά 38%. Επίσης το Vivaro συγκέντρωσε το υψηλότερο μερίδιο αγοράς και το υψηλότερο μερίδιο στην κατηγορία του από το 2001 που κυκλοφόρησε.

«Επτακόσια πενήντα χιλιάδες οχήματα είναι εντυπωσιακός αριθμός για το Vivaro ειδικά σε ένα τόσο ανταγωνιστικό τμήμα της αγοράς» δήλωσε ο Steffen Raschig, Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων της Opel. «Τα Combo, Vivaro και Movano παίζουν σημαντικό ρόλο στη στρατηγική ανάπτυξης που ακολουθούμε. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τις πωλήσεις αυτών των προϊόντων κατά περίπου 80% μέχρι το 2022, από 83.000 ελαφρά επαγγελματικά οχήματα που πωλήθηκαν το 2013 σε 150.000 μονάδες το 2022».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...