Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC με 367PS

Η Mercedes-AMG παρουσιάζει τη γρήγορη εκδοχή της GLC

  • -
  • -

Η «μόδα» θέλει τα SUV να έχουν μια γρήγορη έκδοση και στη Mercedes-Benz αυτό τον ρόλο αναλαμβάνει η AMG. Έτσι, η GLC φορά τα καλά της και τον 3λιτρο V6 κινητήρα βενζίνης, ο οποίος αποδίδει 367 υπρτροφοδοτούμενους ίππους και 520 Nm ροπής.

Συνδυάζεται με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εννέα σχέσεων με την ταχύτερη απόκριση και πέντε προγράμματα λειτουργίας. Eco, Comfort, Sport, Sport Plus και Individual, τα οποία συνδυάζονται με το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC που στέλνει τη ροπή και στους τέσσερις τροχούς, σε ποσοστό 31:69 ανάμεσα στον εμπρός και πίσω άξονα αντίστοιχα, έχοντας σπορ προσανατολισμό.

Η επιτάχυνση από στάση μέχρι τα πρώτα 100 km/h ολοκληρώνεται σε 4,9 sec, ενώ η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Όσον αφορά τις ρυθμίσεις του πλαισίου, οι μηχανικοί της AMG έχουν προσαρμόσει αερανάρτηση με έλεγχο των αμορτισέρ σε τρία στάδια, Comfort, Sport και Sport Plus.

Επιπλέον, στον εμπρός άξονα τεσσάρων συνδέσμων έχουν ρυθμίσει ειδικά τα γόνατα για καλύτερη αίσθηση στο τιμόνι και έχουν δώσει αρνητικό κάμπερ στους τροχούς για καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά. Για τα φρένα έχουν χρησιμοποιήσει 4πίστονες δαγκάνες εμπρός και μονοπίστονες πίσω.

Σχεδιαστικά διακρίνεται για τους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, τις νέες ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών και τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης. Στο εσωτερικό οι επενδύσεις, το κοφτό τιμόνι, τα σπορ καθίσματα με τις κόκκινες ραφές, οι ζώνες και ο αναβαθμισμένος πίνακας οργάνων φροντίζουν να κάνουν ξεχωριστή την ατμόσφαιρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...