Τα ηλεκτρικά nanoFlowcell QUANTiNO & QAUNT F Evolution

Ηλεκτρικά supercar μοντέλα με μεγάλη αυτονομία

  • -
  • -

H nanoFlowcell AG παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τα «σχεδόν» έτοιμα μοντέλα, που θα περάσουν κάποια στιγμή στο μέλλον στην περιορισμένη παραγωγή. Αρχικά είχαμε ξανασυναντήσει την εν λόγω εταιρεία και συγκεκριμένα στο περσινό Σαλόνι με το ιδιαίτερο μοντέλο της. Φέτος, το ανανεωμένο QUANTiNO έφτασε στην ελβετική πόλη –σύμφωνα με την εταιρεία- πλήρως αναβαθμισμένο. Παρά το γεγονός ότι εικονικά μας φαίνεται ίδιο, η φίρμα απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Το μόνο που ανέφερε όμως είναι ότι το εντυπωσιακό μοντέλο εφοδιάζεται με 4 ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 109 ίππων έκαστος, επιτρέποντας το φουτουριστικό supercar να επιταχύνει από στάση και να φτάσει τα 100 km/h σε λιγότερο από 5 sec. Η τελική του ταχύτητα είναι 200 km/h.

Επίσης, η nanoFlowcell ανακοίνωσε ότι το QUANTiNO έλαβε επίσημα άδεια κυκλοφορίας στην Ευρώπη και κατά τις πρώτες δοκιμές εξέλιξης το οδήγησαν για 14 συνεχόμενες ώρες. Μπορεί σαν χρόνος να μην μας φαίνεται εντυπωσιακός, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι θα μπορούσε να συνεχίσουν να το οδηγούν για αρκετό περισσότερο χρόνο, μιας το ποσοστό αυτονομίας είχε φτάσει μόλις το 78%.

Η παραγωγή του μοντέλου θα περιοριστεί σε λίγες μονάδες, αλλά δεν περιμένουμε να ξεκινήσουν οι πωλήσεις του για τον επόμενο χρόνο.

Ακόμα, στο Σαλόνι βρίσκεται και το QUANT F Evolution, που αποτελεί τον δυνατό αδερφό του QUANTiNO. Αποδίδει 1.090 ίππους και τα 0-100 km/h ολοκληρώνονται σε 2,8 sec.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...