Τούρμπο το επόμενο Honda Civic

Στην πρωτότυπη μορφή του, η Honda παρουσίασε το Civic επόμενης γενιάς

  • -
  • -

Παράλληλα με την Παγκόσμια Πρεμιέρα του πρωτότυπου Civic στη Γενεύη, η Honda γνωστοποίησε ότι αυτό θα είναι το νέο μικρομεσαίο της μοντέλο και μάλιστα πολύ σύντομα. Το νέο Civic θα είναι 30 mm πιο πλατύ, 20 mm πιο χαμηλό και 130 mm πιο μακρύ από το υπάρχον μοντέλο, ενώ παράλληλα θα έχει και πιο μεγάλα μετρατρόχια.

Το πρωτότυπο Civic έχει πιο επιθετική εμφάνιση, με χαμηλότερο ρύγχος, πιο λεπτά φωτιστικά σώματα και μεγάλες εισαγωγές αέρα και αεροδυναμικά βοηθήματα. Στο πίσω μέρος τα ιδιαίτερης σχεδίασης φωτιστικά σώματα LED, σε συνδυασμό με τη διπλή αεροτομή, στην οροφή και την κορυφή της πέμπτης πόρτα, αλλά και τις κεντρικά τοποθετημένες εξατμίσεις χαρίζουν αναμφίβολα μια ξεχωριστή εικόνα στο μοντέλο.

Το Honda Civic επόμενης γενιάς θα έρθει με νέους κινητήρες βενζίνης 1,0 λίτρου και 1,5 λίτρων VTEC με τούρμπο, όπως επίσης και τον αναβαθμισμένο πολύ καλό diesel 1.6 i-DTEC. Χάρη στη νέα τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Honda στους κινητήρες, μειώνει τις τριβές, περιορίζοντας τις απώλειες, πετυχαίνοντας έτσι καλύτερη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Το νέο 5θυρο Honda Civic 10ης γενιάς, θα κατασκευάζεται στην Ευρώπη και θα διατίθεται σε όλο τον κόσμο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...