«Ξεσκεπάστηκε» το νέο Smart ForTwo cabrio Brabus

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης «φόρεσε» το νέο Smart ForTwo cabrio τη Brabus περιβολή του

  • -
  • -

Εμφανώς με πιο αθλητικό στιλ σε σχέση με την απλή έκδοση, έρχεται το νέο Smart ForTwo cabrio Brabus, το οποίο έχει «φορτωθεί» με αρκετές αισθητικές πινελιές. Το λιλιπούτειο μοντέλο αποτελεί το πιο μικρό cabrio αυτοκίνητο της Daimler και φέρει την κλασική μαλακή ηλεκτρονικά ανοιγόμενη οροφή, η οποία είναι βαμμένη σε ξεχωριστό ασημί χρωματισμό. Η εξωτερική απόχρωση είναι σε ανοιχτό μπλε, ενώ το εσωτερικό του κρατάει την ασπρόμαυρη διχρωμία με καλής ποιότητας υλικά κατασκευής.

Μόνο 200 μονάδες θα κατασκευαστούν από το "ανοιχτό" ForTwo Brabus, εφοδιάζοντάς το με τον 900άρη turbo κινητήρα των 90 ίππων και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων. Η version Brabus θα βασίζεται στην έκδοση passion, η οποία περιλαμβάνει στον στάνταρ εξοπλισμό τα θερμαινόμενα καθίσματα, το σύστημα ήχων και πολυμέσων, LED και αισθητήρες παρκαρίσματος. Επίσης, το Brabus Sports πακέτο διαθέτει τον ξεχωριστό εξωτερικό χρωματισμό, την αεροτομή, τον γκρι διαχύτη, νέα σπορ ανάρτηση και τις 16 εμπρός και 17 πίσω ιντσών ζάντες αλουμινίου. Για το εσωτερικό, το σπορ πακέτο υιοθετεί το τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι, τα σπορ αλουμινένια πεντάλς και τον δερμάτινο λεβιέ με τη σφραγίδα της Brabus.

Το Smart ForTwo cabrio Brabus θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία στο τέλος του μήνα και η τιμή του θα φτάνει σχεδόν τα 30.000 ευρώ για τη γερμανική αγορά.

Τέλος, θα υπάρχει και ένα επιπλέον πακέτο αναβάθμισης για αυτούς που ήδη διαθέτουν ForTwo και ForFour μοντέλα, με κόστος 1.900 και 2.000 ευρώ αντίστοιχα. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...