Mercedes-AMG C 43 Coupe με 367 ίππους

Την γρήγορη C43 4Matic Coupe παρουσίασε διαδικτυακά η Mercedes-AMG

  • -
  • -

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της AMG C 43 Coupe εμπρός στο κοινό της Έκθεσης της Γενεύης, η Mercedes κάνει τη διαδικτυακή αποκάλυψη του γρήγορου μοντέλου της. Πρόκειται για την πιο προσγειωμένη εκδοχή της C-Class Coupe AMG, με τα διακριτικά C43.

Στο εσωτερικό τα πράγματα είναι σχετικά γνωστά από τα πιο ταπεινές εκδόσεις της C-Class Coupe. Για την ενίσχυση της σπορ εικόνα της C 43 AMG φροντίζουν, το σπορ κοφτό τιμόνι, οι επενδύσεις αλουμινίου, τα νέα όργανα, οι επενδύσεις μικροϊνών και οι ραφές σε κόκκινο χρώμα.

Σχεδιαστικά, οι αλλαγές εστιάζονται στους νέους προφυλακτήρες με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα. Τα μαύρα στοιχεία στη μάσκα ενισχύουν τον δυναμισμό του αυτοκινήτου, ενώ στο ίδιο χρώμα είναι και οι εξωτερικοί καθρέπτες, η αεροτομή πάνω από τη ν πόρτα το χώρου αποσκευών και τμήμα του πίσω προφυλακτήρα, με την εικόνα να ολοκληρώνει το diffuser.

Η νέα Mercedes-AMG C43 4MATIC Coupe πατά σε τροχούς 18 ιντσών σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, με ελαστικά 225/45 εμπρός και 245/40 πίσω, με τη λίστα των έξτρα να περιλαμβάνει και μεγαλύτερες ζάντες 19 ιντσών. Στο σύστημα πέδησης χρησιμοποιούνται αεριζόμενοι δίσκοι με διάμετρο 360 mm εμπρός και 320 mm πίσω.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας 3λιτρος V6 twin-turbo κινητήρας, με ρυθμίσεις για καλύτερη απόδοση και πιο δυναμικά χαρακτηριστικά. Η απόδοση φτάνει τους 367 ίππους και τα 520 Nm ροπής, με τα πρώτα 100 km/h να έρχονται σε 4,7 sec και τη μέγιστη ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Η μετάδοση περνάει μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων εννέα σχέσεων και στους τέσσερις τροχούς.

Η κατανομή της ροπής ανάμεσα στον εμπρός και τον πίσω άξονα είναι 31 – 69%, χαρίζοντας έτσι την αίσθηση πισωκίνητου μοντέλου. Η ανάρτηση προέρχεται από τη μεγάλη C 63, με τα αμορτισέρ να διαθέτουν τρεις ρυθμίσεις. Πέντε είναι οι επιλογές για του Dynamic Select που αφορά την οδήγηση, ενώ τρία είναι και τα επίπεδα ρυθμίσεων του ESP.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...