Έρχεται μικρό SUV από τη VW

Στην Έκθεση της Γενεύης θα γίνει η αποκάλυψη ενός μικρού μεγέθους SUV από τη VW

  • -
  • -

Ένα μικρού μεγέθους SUV, σε πρωτότυπη μορφή, θα παρουσιάσει η Volkswagen την επόμενη εβδομάδα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Προλογίζοντας το μοντέλο έδωσε στη δημοσιότητα τρεις ενδεικτικές φωτογραφίες. Σε αυτές φαίνεται η εμπρός μάσκα με τα φωτιστικά σώματα LED, για τα κύρια και τους προβολείς ομίχλης, ενώ έχουν και λειτουργία ημέρας.

Σε κίτρινο έντονο χρώμα, με προστατευτικά στο κάτω μέρος, που υποδηλώνουν υπό μία έννοια την πρόθεση της εταιρείας για έναν πιο σκληροτράχηλο χαρακτήρα και αυξημένες δυνατότητες εκτός δρόμου. Φωτογραφίες από το εσωτερικό δεν υπάρχουν σε αυτή τη φάση, με τη Volkswagen όμως να αναφέρει ότι θα δανείζεται στοιχεία από το BUDD-e concept. Αυτό μεταφράζεται σε λιγότερα πλήκτρα, μεγαλύτερες οθόνες και πιο αφαιρετική σχεδίαση με φουτουριστικά στοιχεία.

Αυτά, πιθανότατα δεν θα τα δούμε στην έκδοση παραγωγής, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. Για την κατασκευή του θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα MQB, με το μοντέλο το οποίο σε πρώτη φάση θα ονομάζεται T-Cross, να τοποθετείται στη γκάμα της Volkswagen κάτω από το Tiguan.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...