Στην Ελλάδα το ισχυρότερο VW Scirocco R

Mε 280 ίππους και πιο «αιχμηρή» οδική συμπεριφορά έρχεται το Scirocco R

  • -
  • -

Στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμο το νέο Scirocco R με τιμή, που μαζί με το όφελος απόσυρσης διαμορφώνεται στα 33.590 ευρώ για τη χειροκίνητη έκδοση και 35.990 ευρώ για τη αυτόματη με το DSG. Το νέο Scirocco R έχει νέες ρυθμίσεις πλαισίου, με νέο πρόγραμμα «Sport Mode» που καθιστά ακόμα πιο σπορ το κουπέ μοντέλο της Volkswagen.

Ο 2λιτρος τούρμπο κινητήρας αποδίδει πλέον 280 ίππους, δηλαδή 15 περισσότερους από την προηγούμενη εκδοχή του και 350 Nm ροπής, διαθέσιμα στο σύνολό τους από τις 2.500 έως τις 5.000 rpm. Έτσι, η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 5,5 sec στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG και σε 5,7 sec με το χειροκίνητο. Στον αντίποδα, ελαφρώς μειωμένη παρουσιάζεται η κατανάλωση, με τη μέση τιμή της να είναι 7,9 lt/100 km.

Οι αναβαθμίσεις της Volkswagen R στο κορυφαίο Scirocco εστιάζονται, όσον αφορά τη σχεδίαση, στις νέες εμπρός και πίσω ποδιές, στις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα και ίδιας απόχρωση δαγκάνες φρένων, στα πλαϊνά μαρσπιέ και το λογότυπο R. Σε μαύρο χρώμα επίσης είναι τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών. Επιπλέον, οι γρίλιες στους πίσω προφυλακτήρες, μαζί με τις οβάλ σχεδίασης απολήξεις των εξατμίσεων και η μεγάλη αεροτομή ολοκληρώνουν το πακέτο αλλαγών του Scirocco R.

Στον βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου υπάρχουν προβολείς B-Xenon με ενσωματωμένο φωτισμό στροφών και LED ημέρας. Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα σπορ θερμαινόμενα καθίσματα σε δέρμα και αλκαντάρα, με το λογότυπο R και τα τρία επιπλέον όργανα στο ταμπλό, για την πίεση του τούρμπο, τη θερμοκρασία νερού, αλλά και ένα χρονόμετρο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...