Honda Civic hatchback prototype στη Γενεύη

Αρχές 2017 η νέα γενιά Civic hatchback στην Ευρώπη

  • -
  • -

Μία πρώτη γεύση θα πάρουμε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης από τη νέα γενιά Honda Civic hatchback, μιας και η ιαπωνική εταιρεία έχει ετοιμάσει ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο. Το νέο 5θυρο μοντέλο θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ευρώπη στις αρχές του 2017 με την κατασκευή του να ολοκληρώνεται στο εργοστάσιο Swindon της Αγγλίας, όπου και θα εξάγεται σε όλες τις αγορές εκτός της Αμερικής.

Η φωτογραφία teaser μας αποκαλύπτει το πίσω τμήμα του πρωτότυπου μοντέλου, το οποίο έχει αρκετές ομοιότητες με το sedan και coupe που παρουσιάστηκαν  στην αμερικάνικη αγορά. Μπορεί να μην έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα, ωστόσο δεν κρύβεται ο σπορ χαρακτήρας του πρωτότυπου κάτι που θα πιθανόν να μεταφέρει αυτούσιο και στο αυτοκίνητο παραγωγής.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας γενιάς Civic, ωστόσο έχει επιβεβαιωθεί ότι το ιαπωνικό μοντέλο θα φέρει νέο turbo 3κύλινδρο 1.000άρη κινητήρα απόδοσης 130 ίππων και 200 Nm ροπής. Το μικρό, αλλά με ψυχή μοτέρ θα συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...