Νέα Renault Kwid Racer και Climber

Δύο ειδικές εκδόσεις του Kwid έτοιμες για την πίστα ή το βουνό. Διαλέξτε

  • -
  • -

Το μικρό crossover της Renault με την ενδιαφέρουσα αισθητική, γίνεται ακόμα ελκυστικότερο στις νέες πρωτότυπες εκδοχές του που ετοίμασαν οι Γάλλοι για την Έκθεση της Ινδίας. Η τελευταία έχει υποδεχθεί στην αγορά της το μοντέλο στη συμβατική του εκδοχή εδώ και τέσσερις μήνες, με τις πωλήσεις του μικρού Kwid να έχουν φτάσει ήδη τις 90.000.

Έτσι, εύλογα λοιπόν η Renault γιορτάζει το γεγονός, παρουσιάζοντας στους Ινδούς δυο ιδιαίτερες εκδόσεις. Το Kwid Racer, όπως το όνομά του προδίδει, έχει σπορ προσανατολισμό, υιοθετώντας ένα πιο άγριο body kit. Την εικόνα συμπληρώνουν οι μεγάλοι τροχοί αλουμινίου 18 ιντσών, με τα χαμηλού προφίλ ελαστικά. Στο πίσω μέρος κυριαρχεί το diffuser με την κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση, με τη διχρωμία του μπλε με το μαύρο, να συμπληρώνουν οι λεπτομέρειες σε κόκκινο.

Ανάλογα έχει διαμορφωθεί το εσωτερικό, με διθέσια πλέον διάταξη με σπορ καθίσματα και τη θέση των πίσω να έχει πάρει ένας κλωβός ασφαλείας. Επενδύσεις από δέρμα, αλκαντάρα και αλουμίνιο ενισχύουν τη σπορ αίσθηση, κάτι που κάνει με τη σειρά του το κοφτό αγωνιστικό τιμόνι.

Το Kwid Climber ξεχωρίζει τόσο λόγω φιλοσοφίας, όσο και με την αισθητική του. Το αυξημένο καθαρό ύψος του επιτρέπει να κινηθεί σε πιο δύσβατα εδάφη, με τα ελαστικά εκτός δρόμου να διευρύνουν το πεδίο δράσης του. Τέλος, πέραν του εντυπωσιασμού που επιδιώκει με τα δυο αυτά πρωτότυπα η Renault, θα παρουσιάσει και ένα μικρό 1.000άρη κινητήρα SCe για το Kwid παραγωγής, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα νέο αυτοματοποιημένο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...