Έκτακτο δελτίο καιρού: Δείτε πού θα χιονίσει

Οι περιοχές που θα έχουμε χιονόπτωση από Σάββατο 16/1 μέχρι Δευτέρα 18/1

  • -
  • -

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού σε όλη τη χώρα προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία από το πρωί του Σαββάτου, με κύρια χαρακτηριστικά την κάθετη πτώση της θερμοκρασίας, τις καταιγίδες, τις χαλαζοπτώσεις και το χιόνι. Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρού θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στις παρακάτω περιοχές, οπότε καλό είναι να προετοιμαστείτε κατάλληλα με αλυσίδες χιονιού αν σκοπεύετε να κινηθείτε εκεί.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 16-01-2016

Τοπικές χιονοπτώσεις αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά και σταδιακά στα ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας και από το βράδυ σε πεδινές περιοχές της υπόλοιπης Μακεδονίας και Θράκης.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 17-01-2016

Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά του μεγαλύτερου μέρους της χώρας καθώς και σε πεδινές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Κατά την διάρκεια της νύχτας πιθανόν να χιονίσει και στα πεδινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας, της Εύβοιας και των νησιών του βόρειου Αιγαίου.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 18-01-2016

Τοπικές χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά - ημιορεινά καθώς και σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, της Εύβοιας, των Σποράδων, των νησιών του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν των Κυκλάδων και της Κρήτης. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά όπου τη νύχτα κατά τόπους στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...