Διπλοβάρδιες δουλεύουν στη McLaren

Δεν προλαβαίνει τις παραγγελίες η McLaren και πρόσθεσε μια επιπλέον βάρδια στην παραγωγή

  • -
  • -

Ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε η McLaren για έκτο συνεχόμενο έτος, παραδίδοντας 1.654 αυτοκίνητα σε 30 χώρες. Πέρυσι η βρετανική φίρμα παρουσίασε πέντε νέα μοντέλα, ξεκινώντας από τη Γενεύη, τον Μάρτιο, με την P1 GTR, ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο για πίστα και την 675LT Coupe. Περιορισμένη παραγωγή και για τις δύο, με 50 και 500 μονάδες αντίστοιχα.

Ένα μήνα αργότερα, στην Νέα Υόρκη η McLaren Sport Series παρουσίασε την 570S και την βασική 540C. Το τέλος του 2015 η McLaren το έκλεισε με μια ακόμα παρουσίαση, της ανοιχτής 675LT Spider. Παράλληλα με την αυξημένη ζήτηση διευρύνθηκε και το δίκτυο της εταιρείας με 12 νέα καταστήματα ανά τον κόσμο και προστέθηκε μια ακόμα βάρδια στο εργοστάσιο, κίνηση που μεταφράζεται σε 250 επιπλέον θέσεις εργασίας.

Ο Mike Flewitt δήλωσε σχετικά: «το 2015 ήταν η χρονιά της γρήγορης διεύρυνσης για την McLaren Automotive. Όταν, το 2010 δημιουργήθηκε η εταιρεία, είχαμε θέσει ως στόχο της δημιουργία ενός μοντέλου κάθε χρόνο. Το 2015 παρουσιάσαμε πέντε. Με αυτούς τους ρυθμούς ανάπτυξης καταγράψαμε μια ακόμα χρονιά ρεκόρ, με μεγάλη ζήτηση για όλα τα μοντέλα και ειδικά τη Sports Series».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...