Διαθέσιμη η Lotus… υποβρύχιο του James Bond

Με τιμή που αγγίζει το ένα εκατομμύριο δολάρια

  • -
  • -

Η ιδιαίτερη αυτή Lotus Esprit κατασκευάστηκε ειδικά για την ταινία «The Spy Who Loved Me» και ήταν από τα πιο εντυπωσιακά οχήματα του James Bond. Εκτός από την αισθητική, την ταχύτητα και τα αρκετά gadgets, αυτή η Lotus ξεχώριζε για το διττό του χαρακτήρα της.

Μπορούσε να κινηθεί και κάτω από το νερό με την ίδια ευκολία που το έκανε και στην ξηρά. Αυτό λοιπόν το αυτοκίνητο, μετά από μια ολοκληρωμένη ανακατασκευή βγαίνει προς πώληση για το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Ακόμα πιο υπερβολική φαίνεται η τιμή αν αναλογιστείτε ότι αυτό δεν είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που φτιάχτηκε, αλλά το ένα από τα τρία. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίεργα αν στην εξίσωση βάλετε και το γεγονός ότι το αυτοκίνητο δεν μπορεί να κινηθεί στην ξηρά, αλλά ούτε να μπει και στο νερό. Δηλαδή μιλάμε για ένα απλό έκθεμα, με τιμή ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Από την άλλη, οι τροχοί μαζεύονται και βγαίνουν τα υποβρύχια φτερά, ενώ αποτελεί και μέρος της ιστορίας του κινηματογράφου. Αλλά ένα εκατομμύριο;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...