Η νέα Pagani Huayra BC βάζει φωτιές

Μια σκληροπυρηνική έκδοση της Huayra ετοιμάζει η Pagani

  • -
  • -

Μια teaser φωτογραφία της «άγριας» Huayra με τα διακριτικά BC, έδωσε, μέσω του facebook η Pagani. Πρόκειται για μια σκληροπυρηνική έκδοση του μοντέλου, η οποία θα κυκλοφορήσει μόλις σε 20 μονάδες, με τιμή που υπολογίζεται στα 2,7 εκατομμύρια δολάρια. Η πρεμιέρα της αναμένεται να γίνει τον Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η καμουφλαρισμένη φωτογραφία μας αφήνει να δούμε τη μεγάλη πίσω αεροτομή, με το diffuser και τους μεγάλους τροχούς νέας σχεδίασης. Στοιχεία σχετικά με την απόδοση του μοντέλου δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά αναμένεται να είναι πιο ισχυρή από τη βασική έκδοση, η οποία φοράει έναν 6λιτρο V12 twin-turbo κινητήρα, εξελιγμένο από την AMG με 740 ίππους και 1.000 Nm ροπής!

Η επιτάχυνση 0-100 km/h στη βασική Huayra ολοκληρώνεται σε 3,3 sec, ενώ η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 340 km/h. Η ειδική αυτή έκδοση Huayra BC αναμένεται να είναι ελαφρύτερη από τα 1.390 κιλά της βασικής έκδοσης, κάτι που θα συμβάλει ακόμα περισσότερο στη βελτίωση των επιδόσεων, αλλά και της οδικής συμπεριφοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...