Suzuki Alto Works: Πύραυλος τσέπης

Το αντίδοτο στην κρίση είναι το μικρό Suzuki Alto Works που προσφέρει τα πάντα σε ένα εκρηκτικό πακέτο

  • -
  • -

Η Suzuki άναψε το πράσινο φως για το Alto Works, με το βιβλίο των παραγγελιών να γεμίζει στην Ιαπωνία, όπου θα διατίθεται. Το μικρό ιαπωνικό μοντέλο παρουσιάστηκε στην έκθεση του Τόκιο και έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή.

Δεν είναι ένα ακόμα supercar με αμέτρητους ίππους, αλλά ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης με περιορισμένες διαστάσεις (3,4 m μήκος) και βάρος μικρότερο από 700 κιλά. Έτσι, για την κίνησή του αρκεί ένα 3κύλινδρο μοτέρ 660 cc το οποίο με τη βοήθεια τούρμπο αποδίδει 64 ίππους και 100 Nm ροπής.

Φωτιά στην άσφαλτο δεν βάζει, αλλά με διαφορετικές ρυθμίσεις σε ανάρτηση και τιμόνι είναι ικανό να προσφέρει οδηγική απόλαυση, κάνοντας την κίνηση μέσα στην πόλη πιο ευχάριστη. Οι μεγάλοι σχετικά τροχοί, 15 ιντσών με τα αεροδυναμικά βοηθήματα και τις διακοσμητικές λωρίδες το καθιστούν ξεχωριστό και στο μάτι.

Στο εσωτερικό τα πράγματα είναι αρκετά εντυπωσιακά για την κατηγορία, με σπορ καθίσματα της Recaro, πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι και δερμάτινες επενδύσεις στο τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων. Η μετάδοση περνά στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων πέντε σχέσεων ή προαιρετικά ενός αυτόματου πέντε ταχυτήτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...