Ford Fiesta RS με 250 ίππους

Η άγρια έκδοση του μικρού Fiesta θα έρθει πανίσχυρη μέσα στο 2017

  • -
  • -

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η δυνατή έκδοση του Ford Fiesta με τα διακριτικά RS θα παρουσιαστεί μέσα στο 2017, πάνω στην 40η επέτειο του μοντέλου. Το δημοσίευμα έρχεται από το γερμανικό Autobild και σε συνέχεια πληροφορίας μέσα από την Ford, η οποία έχει ως στόχο τη δημιουργία 12 εκδόσεων υψηλών επιδόσεων.

Έτσι, το ένα από αυτά τα μοντέλα αναμένεται να είναι και το Fiesta RS. Αυτό αναμένεται να βαδίσει στα βήματα του Focus RS, με επιθετική εμφάνιση η οποία θα υπογραμμίζεται από τους νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, τα πλαϊνά αεροδυναμικά βοηθήματα το diffuser πίσω, που θα φιλοξενεί δυο εξατμίσεις και φυσικά μια μεγάλη αεροτομή στην πίσω πόρτα.

Πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες, ωστόσο αναμένεται να είναι μια ισχυρή εκδοχή του κινητήρα που χρησιμοποιείται στο Fiesta ST, με απόδοση που θα φτάνει μέχρι και τους 250 ίππους.

Παρά τις φήμες που θέλουν τη μετάδοση να περνάει και στους τέσσερις τροχούς, αυτό θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν απίθανο, αφού η Ford χρησιμοποιεί τετρακίνηση μόνο σε ειδικά μοντέλα της και σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Έτσι, η κίνηση θα περνάει μόνο στους εμπρός τροχούς και πιθανότατα με τη βοήθεια ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης, διατηρώντας παράλληλα την τιμή του Fiesta RS σε λογικά επίπεδα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...