Η Formula1 του μέλλοντος από τη McLaren (video)

Ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο μονοθέσιο F1 παρουσίασε η McLaren, που δίνει άλλη διάσταση στην ταχύτητα

  • -
  • -

Η επόμενη γενιά μονοθεσίων της Formula 1 θα μπορούσε να είναι όπως το πρωτότυπο MP4-X που παρουσίασε η McLaren. Μοιάζει με αυτοκίνητο του Batman, με τη φουτουριστική του σχεδίαση να το καθιστά μοναδικό και ξεχωριστό από κάθε άλλο αγωνιστικό.

Με έμφαση στην αεροδυναμική και την ασφάλεια, διαθέτει κλειστή καμπίνα για τον οδηγό που έχει στη διάθεσή του την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οι πληροφορίες όλες προβάλλονται σε ένα head up display, ακριβώς εμπρός στα μάτια του οδηγού, έτσι ώστε να μην αποσπάται η προσοχή του. Τα αεροδυναμικά βοηθήματα ρυθμίζονται αυτόματα και ηλεκτρονικά, διαμορφώνοντας τον ιδανικό συντελεστή οπιθέλκουσας ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγώνα και πίστας, συμβάλοντας έτσι στη μέγιστη απόδοση του μονοθεσίου.

Σύμφωνα με την McLaren τα στοιχεία που έχει το πρωτότυπο είναι απόλυτα ρεαλιστικά και μπορούν να γίνουν πράξη. Το MP4-X δίνει έμφαση στην απόδοση, χρησιμοποιώντας καθαρές πηγές ενέργειας με σεβασμό στο περιβάλλον. Η υβριδική τεχνολογία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, αλλά δεν θα ήταν καθόλου απίθανο να παίρνει επιπλέον ενέργεια… από τον ήλιο. Σε κάθε περίπτωση, η κορυφαία ταχύτητα είναι ο απόλυτος στόχος.

Είσαι λάτρης της ταχύτητας; Αν δεν έχεις δοκιμάσει το VDSL με ταχύτητες έως 50Mbps από τη COSMOTE, δεν έχεις δει τίποτα. Aσύλληπτα γρήγορο internet, για να απολαμβάνεις τις πιο υψηλές ταχύτητες που φτάνουν έως 50Mbps!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...