Inferno: Supercar 1.400 PS από το Μεξικό

Τελική 395+ km/h. Κοιμήσου ήσυχη Bugatti....

  • -
  • -

Δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία, ωστόσο αρκετές δημοσιεύσεις μέσω facebook θέλουν το υπεραυτοκίνητο να σχεδιάστηκε και να αναπτύχθηκε τα προηγούμενα 7 χρόνια, ενώ υπεύθυνος του σχεδιαστικού τμήματος είναι ο Antonio Ferraioli. Ο ίδιος ήταν επίσης υπεύθυνος για τη σχεδιαστική εμφάνιση αρκετών μοντέλων της Lamborghini, όπως είναι η Asterion, Veneno coupe & roadster, Aventador SV και Reventon Roadster. Μπορεί οι μηχανικοί από το Μεξικό να έκαναν την αρχή, αλλά Ιταλοί είναι αυτοί που θα ολοκληρώσουν το πρότζεκτ.

Σχεδιαστικά, όπως αναφέραμε προέρχεται από την πένα ενός Ιταλού, που μας έχει συνηθίσει στα προχωρημένα από την εποχή μας concepts, με πολλές γωνίες και καμπυλωτές επιφάνειες. Σίγουρα το όνομα inferno (=κόλαση) επηρεάζει τη σχεδιαστική φιλοσοφία, αφού το αμάξωμά του θυμίζει "φλόγες".

Το σημαντικότερο όμως βρίσκεται κάτω από το καπό του, μιας και η ανακοίνωση των 1.400 ίππων δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Η υψηλή ιπποδύναμη έρχεται από έναν άγνωστο bi-turbo V8 κινητηρα, που αποδίδει 670 Nm ροπής και επιτρέπει στο υπεραυτοκίνητο να φτάσει τα 100 km/h από στάση σε λιγότερο από 3 sec. Η τελική ταχύτητα είναι κάτι παραπάνω από τα 395 km/h, γι’αυτό… κοιμήσου ήσυχη Bugatti.

Πρόσφατα έκανε ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο την εμφάνισή του σε ένα event του Μεξικό, αλλά αν δεν δούμε επίσημα κάποιο concept μοντέλο σε γνωστό Σαλόνι αυτοκινήτου, τότε θα πρέπει να το κατατάξουμε στις… «φούσκες»!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...