22χρονος «αναβιώνει» την SLR McLaren

O Atira Das αποτυπώνει τη σκέψη και την φαντασία του σε μία οθόνη

  • -
  • -
Mercedes-Benz SLR McLaren

Το 2003 η Mercedes-Benz και η McLaren ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατασκεύασαν από κοινού την Mercedes-Benz SLR McLaren. Το SLR σημαίνει Sport Light Racing και το υπεραυτοκίνητο υιοθέτησε στοιχεία από την θρυλική Mercedes 300 SLR. Ο καρπός των συγκεκριμένων εταιρειών δεν είναι τυχαίος, μιας και το 40% των μετοχών της McLaren άνηκε τότε στη Mercedes.

Η Mercedes-Benz SLR McLaren ήταν αναμφίβολα ένα από τα εντυπωσιακότερα αυτοκίνητα της γερμανικής εταιρείας, ωστόσο η πιθανή επιστροφή του είναι άγνωστη έως και απίθανη να συμβεί. Ο Arita Das όμως φαίνεται να τον έχει σημαδέψει το μοντέλο αυτό που λανσαρίστηκε το 2003, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή του μελλοντικού ξεχωριστού υπεραυτοκινήτου.

Αφού έβαλε την φαντασία του να... οργιάσει και σε συνδυασμό με την αγάπη του για το αυτοκίνητο παρουσίασε ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο σε αρκετές πόζες.Φέρει στοιχεία από τον προκάτοχό του, αλλά έχουν προστεθεί αρκετές κοφτερές γωνίες σε όλόκληρο το αμάξωμα, κάνοντάς το πιο φουτουριστικό και πιο "μέσα" στην εποχή του. Έχει παραμείνει δίπορτο, ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν οι πόρτες έχουν κρατήσει το "κλασικό" άνοιγμα προς τα επάνω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 22χρονος δεν έχει σπουδάσει designer, ούτε έχει κάποιο πτυχίο που να δικαιολογεί το αποτέλεσμα που παρουσίασε. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...