Βελτιωτής «στρίμωξε» V8 μοτέρ σε BMW i8

Ένα εκρηκτικό πρότζεκτ... 800+ ίππων

  • -
  • -

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε! Αν ποτέ πετύχεις στον δρόμο ένα BMW i8 μην νομίζεις ότι εφοδιάζεται με το plug-in hybrid σύνολο των 362 ίππων. Ειδικά αν συναντήσεις το αυτοκίνητο του βελτιωτής Gabura Racing που κατάφερε να «στριμώξει» ένα V8 μοτέρ μέσα στο «πράσινο» μοντέλο της γερμανικής φίρμας.

Μπορεί εμείς να μην νιώσαμε καμία έλλειψη… ιπποδύναμης στο εργοστασιακό δημοσιογραφικό όχημα που οδηγήσαμε, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι λόγω της φουτουριστικής εμφάνισης του i8 θα του ταίριαζε να αποδίδει περισσότερα άλογα. Έτσι, η Gabura Racing Technologies βρήκε τη λύση για τους… άπληστους! Έχει επιλέξει το V8 μοτέρ 4.4 της Μ6 Coupe και το τοποθέτησε στο εμπρός τμήμα του μοντέλου (εκεί που βρίσκεται κανονικά ο ηλεκτροκινητήρας) με την απόδοση να ξεπερνάει τους 800 ίππους.

Προς το παρόν, το παραπάνω εγχείρημα δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο ο βελτιωτικός οίκος θα ανακοινώσει με επίσημα στοιχεία περισσότερες λεπτομέρειες για το πρότζεκτ. Επίσης, να σημειώσουμε ότι η Gabura Racing ειδικεύεται σε αγωνιστικά κιβώτια ταχυτήτων και δεν είναι απίθανο να δούμε το «υβριδικό» μοντέλο να εξοπλίζεται με 6άρι σειριακό κιβώτιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...