BMW Compact Sedan Concept: Σειρά 1 σε sedan;

H γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αποκάλυψε ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο στο Guangzhou Auto Show

  • -
  • -

Αν η 3άρα σας φαίνεται μεγάλη, τότε θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι η BMW ετοιμάζει μία πιο… «μαζεμένη» sedan έκδοση, που θα βασίζεται στην Σειρά 1. Προς το παρόν όμως η γερμανική εταιρεία μας δίνει μία γεύση μέσα από το πρωτότυπο Compact Sedan μοντέλο που παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Κίνας.

Μπορούμε να τολμήσουμε να πούμε ότι σχεδιαστικά θα μπορούσε να είναι κοντά στην παραγωγή, μιας και δεν διακρίνουμε καμία υπερβολή ή κραυγαλέα πινελιά επάνω στο concept. Το πρωτότυπο μοντέλο φέρει μεταλλική απόχρωση «μπρούτζου», ενώ υιοθετεί αρκετά χαρακτηριστικά της νέας γκάμας της BMW, όπως είναι τα εμπρός και πίσω φώτα, καθώς και τη μάσκα. Πατάει επάνω σε 20 ιντσών ζάντες και οι πόρτες ανοίγουν μόλις με την πίεση των χερουλιών τους. Το εσωτερικό ακολουθεί την φιλοσοφία των υπόλοιπων μοντέλων της φίρμας, αφού παρατηρούμε τη γνώριμη κονσόλα, ενώ στο κέντρο δεσπόζει μία οθόνη 8,8 ιντσών. Οι πίσω επιβάτες- σύμφωνα με την εταιρεία- μπορούν να έχουν «αρκετό χώρο» στη διάθεσή τους, ενώ έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν την θερμοκρασία που επιθυμούν μόνο για την δεύτερη σειρά καθισμάτων.

Μπορεί για το πρωτότυπο μοντέλο να μην γνωρίζουμε τι κρύβει κάτω από το καπό του, ωστόσο αναμένουμε ότι το αυτοκίνητο παραγωγής θα βασίζεται στην UKL πλατφόρμα και θα εφοδιάζεται με τους πιο πρόσφατους 3κύλινδρους και 4κύλινδρους κινητήρες. Η εμπρός κίνηση θα είναι στάνταρ, αλλά στις ακριβότερες εκδόσεις είναι πιθανό να δούμε στον προαιρετικό εξοπλισμό και το σύστημα τετρακίνησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...