Porsche Cayman GT4 Clubsport (+VIDEO)

H Porsche βρήκε την ευκαιρία στο αμερικάνικο σαλόνι να παρουσιάσει μία ξεχωριστή αγωνιστική έκδοση της Cayman

  • -
  • -

Όσο και αν το θέλετε, η παραπάνω Porsche Cayman δεν είναι για τον δημόσιο δρόμο αλλά αποκλειστικά για την πίστα και συγκεκριμένα έχει πιστοποιηθεί για αρκετά πρωταθλήματα όπως είναι τα VLN Long Distance Championship Nurburgring, SRO GT4, Pirelli GT3 Cup Trophy USA, Ultra 94 GT3 Cup Challenge Canada και άλλα.

Μιας και η νέα Cayman GT4 Clubsport προορίζεται μόνο για αγώνες, το σύστημα ανάρτησης έχει αναβαθμιστεί και προέρχεται από την 911 GT3 Cup. Επίσης, το μοντέλο φέρει 12 προγράμματα ρύθμισης του ABS, καθώς και επανασχεδιασμένο σύστημα ευστάθειας που λειτουργεί σωστά με τα αγωνιστικά ελαστικά. Φυσικά οι μηχανικοί έχουν επέμβει και στα φρένα τοποθετώντας 6πίστονες δαγκάνες εμπρός και 4πίστα πίσω. Ακόμα, στο εσωτερικό του υπάρχει ένα roll cage, ένα αγωνιστικό κάθισμα με ζώνες 6 σημείων και πατάει επάνω σε 18 ιντσών ζάντες.

Η ιπποδύναμη του 3.8 σε σειρά 6κύλινδρο μοτέρ φτάνει τα 385 PS και συνδυάζεται με ένα ειδικά σχεδιασμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη και στέλνει την ροπή στον πίσω άξονα. Αν σας ενδιαφέρει, η Porsche Γερμανίας δέχεται παραγγελίες για το νέο αγωνιστικό της «θηρίο» με τιμή 111.000 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...