Αποκαλύφθηκε το Honda Civic Coupe

Στην έκθεση του Los Angeles παρουσιάστηκε το Civic Coupe με κινητήρα 1.5 τούρμπο

  • -
  • -

Η αναμονή των φίλων της Honda έλαβε τέλος, αφού η ιαπωνική εταιρεία έκανε την επίσημη αποκάλυψη του Civic Coupe στην έκθεση του Los Angeles. Βασίζεται στη σεντάν εκδοχή του μικρομεσαίου μοντέλου, από όπου και αντλεί αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία.

Το 4θυρο Civic κυκλοφορεί ήδη στην αμερικανική αγορά, ενώ μέσα στο 2016, τον Μάρτιο θα ακολουθήσει και η νέα Coupe εκδοχή του. Αυτή δανείζεται το εμπρός μέρος από τη σεντάν, έχοντας όμως χαμηλότερη και πιο κυρτή οροφή, που ξεκινάει από την πρώτη κολόνα. Το μικρό τριγωνικό πίσω κρύσταλλο, με τα φωτιστικά σώματα LED στην «ουρά» ολοκληρώνουν τις αλλαγές.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν υλικά καλής ποιότητας, με επενδύσεις δέρματος στα καθίσματα και μαλακά πλαστικά στα περισσότερα σημεία της καμπίνας. Ανάλογα καλή είναι και η εργονομία, με την μεγάλη οθόνη αφής να έχει πάρει τη θέση αρκετών button, δημιουργώντας έτσι μια πιο «καθαρή» στο μάτι εικόνα.

Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός 2λιτρος κινητήρας i-VTEC με 158 ίππους και 187 Nm ροπής. Τις εντυπώσεις όμως θα κλέψει ο νέος τούρμπο κινητήρας των 1,5 λίτρων με απόδοση 174 ίππων και 220 Nm ροπής, ο οποίος προσφέρει επιδόσεις και οικονομία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...