Έτοιμη η πισωκίνητη Lamborghini Huracan

H Lamborghini αποκάλυψε τη νέα Huracan LP580-2 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles

  • -
  • -

Πάνω που είχαμε αναφέρει ότι η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει στα σκαριά και την πισωκίνητη έκδοση της Huracan, η Lamborghini έρχεται να μας επιβεβαιώσει αποκαλύπτοντας τη νέα LP580-2 στο Σαλόνι του Los Angeles. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με σκοπό να χαροποιήσει ιδιαίτερα τους λάτρεις της σπορ οδήγησης, η Huracan δεν διαφέρει από τον τετρακίνητο αδερφό, LP610-4. H νέα έκδοση πατάει επάνω σε καινούργιες 19 ιντσών ζάντες και ελαστικά ειδικά κατασκευασμένα για το πισωκίνητο μοντέλο… όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό!

Νέα Lamborghini Huracan Spyder

Στο ζουμί τώρα, κάτω από το καπό του βρίσκεται ο 5.2 V10 κινητήρας «φιμωμένος» ώστε να μειώνει την απόδοση στους 580 ίππους και 540 Nm ροπής. Αυτά τα 30 άλογα λιγότερα (σε σχέση με την LP610-4) και την αφαίρεση του συστήματος τετρακίνησης είχαν ως αποτέλεσμα την μείωση του συνολικού βάρους του supercar κατά 33 κιλά. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να φτάσει τις επιδόσεις του τετρακίνητου μοντέλου, αφού το 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 3,4 sec και η τελική του ταχύτητα είναι 320 km/h. Όσον αφορά στην κατανάλωση, κάτι που οι ιδιοκτήτες συνήθως αγνοούν, η LP580-2 σημειώνει μικτό κύκλο 11,9 lt/ 100 km και οι εκπεμπόμενοι ρύποι CO2 είναι 278 g/km.

Επιπρόσθετες αναβαθμίσεις έχουμε στην ανάρτηση, στο σύστημα διεύθυνσης, καθώς και στα ηλεκτρονικά συστήματα σταθερότητας και ευστάθειας. Τέλος, τιμές για τη δικίνητη έκδοση ξεκινούν από 150.000 ευρώ (όχι στην ελληνική αγορά), που σημαίνει ότι είναι περίπου 20.000 ευρώ φθηνότερη από την τετρακίνητη. Εσείς ποια θα επιλέγατε;;;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...