Ανάκληση Hyundai i30

Για προληπτικό έλεγχο ή αντικατάσταση ηλεκτρικού τιμονιού, εάν χρειαστεί

  • -
  • -

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, η εταιρεία Hyundai HELLAS Π. & Ρ. ΔΑΒΑΡΗ Α.Β.Ε.Ε., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης του i30 που έχει κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της Τσεχίας (FDe).

Η ανάκληση αφορά συνολικά 1.704 οχήματα, τα οποία έχουν παραδοθεί στους ιδιοκτήτες τους, με ημερομηνία παραγωγής από την 1η Νοεμβρίου 2009 έως και την 30η Απριλίου 2010 και αριθμούς πλαισίου: από TMADB51CAAJ081065 έως TMADC81SABJ035611.

Τα οχήματα που επηρεάζονται ενδέχεται να παρουσιάσουν μειωμένη υποβοήθηση του τιμονιού, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το λαμπάκι EPS MIL «ON». Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των 1.704 οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Hyundai σε όλη την Ελλάδα, για προληπτικό έλεγχο ή αντικατάσταση του ηλεκτρικού τιμονιού εάν χρειάζεται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία Hyundai HELLAS Π. & Ρ. ΔΑΒΑΡΗ Α.Β.Ε.Ε. στο τηλέφωνο 210 5507220 (κ. Κυριαζή Βασιλική).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...