Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz SL

Μέσω διαρροής στο διαδίκτυο παρουσιάστηκε η νέα ανοιχτή SL

  • -
  • -

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της ανανεωμένης Mercedes-Benz SL. Ωστόσο, δεν έρχονται κατευθείαν από τη γερμανική εταιρεία, αλλά μέσω διαρροής στο διαδίκτυο, αφού η επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου είχε προγραμματίσει να γίνει αργότερα μέσα στον μήνα, στην έκθεση του Los Angeles.

Με επιρροές από τη νέα σπορ AMG-GT, η νέα SL διακρίνεται για το ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος της, με τη μεγάλη εισαγωγή αέρα και τα φωτιστικά σώματα LED. Πιο σμιλεμένο είναι το πίσω μέρος, με το μεγάλο diffuser και τις εξατμίσεις σε χρώμιο.

 Η «μεγάλη» SL με τα σήματα της AMG έχει διαφορετική εμπρός μάσκα, στοιχεία carbon και μεγάλες μαύρες ζάντες με ελαστικά της Continental.

Μεγάλες αλλαγές συναντάμε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου κυριαρχεί μια μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα, ένα νέο ρολόι, στοιχεία carbon και ένα νέο χειριστήριο για τις λειτουργίες οδήγησης, οι οποίες είναι πέντε στον αριθμό, Individual, Comfort, Sport, Sport+ και Race. Δίπλα σε αυτό το χειριστήριο υπάρχουν τα button για το ESP και τον έλεγχο της ανάρτησης.

Στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν υπάρχουν ακόμα επίσημα, ωστόσο, η ανανεωμένη SL αναμένεται να συνδυάζεται με πιο ισχυρά μοτέρ και το 9άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G-Tronic.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...