To νέο Fiat Tipo στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015

Πλούσια γκάμα με βάση το 500 για τη Fiat, αλλά και μια γρήγορη έκδοση με τα σήματα της Abarth

  • -
  • -

Υπόθεση “500” είναι η παρουσία της Fiat στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015. Το νέο 500ράκι πλαισιώνουν τα 500Χ, 500L Trekking και 595 Abarth. Παρών και το Panda στην τετρακίνητη έκδοση Cross, αλλά και η μεγάλη έκπληξη: το ολοκαίνουργιο Tipo.

Το 500 μετά από οκτώ χρόνια ζωής ανανεώνεται σημαντικά περνώντας στην επόμενη φάση της ζωής του. Διατηρεί τις ίδιες διαστάσεις, αλλά διαθέτει αρκετές νέες τεχνολογικές λεπτομέρειες. Η έκδοση την οποία έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά είναι η πλούσια Lounge με τον μικρό 2κύλινδρο κινητήρα τούρμπο 0.9 με τους 85 ίππους.



Το 500X, το μικρό crossover της Fiat, με αυξημένες δυνατότητες εκτός δρόμου, αλλά και ιδιαίτερη αισθητική που γοητεύει, είναι το μοντέλο που διεκδικεί με αξιώσεις του ενδιαφέρον σας. Σε εκδόσεις City αλλά και off-road, με διαφορές στη σχεδίαση, αλλά και τις δυνατότητες εκτός δρόμου, όσον αφορά το αμάξωμα είναι διαθέσιμο στην έκθεση Αυτοκίνηση 2015. Επιπλέον και όσον αφορά τους κινητήρες, υπάρχουν ο diesel 1.6 MTJ με τους 120 ίππους και ο βενζίνης 1.4 MultiAir με τους 170 ίππους και το 9άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η έκδοση αυτή διαθέτει και τετρακίνηση, ενώ υπάρχει δυνατότητα και για test drive.



Το 500L, η πολυχρηστική έκδοση του 500, με μεγάλους χώρους, αξιοσημείωτη ευελιξία στο εσωτερικό του και συμπαγείς διαστάσεις, θα παρουσιαστεί στην έκδοση Trekking, με τον diesel κινητήρα των 1.6 MTJ απόδοσης 120 ίππων.



Το Panda Cross είναι το μικρό θηρίο της Fiat, όσον αφορά τις εκτός δρόμου δυνατότητές του. Με diesel κινητήρα 1,3 λίτρων προδιαγραφών Euro 6, με 95 ίππους, δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο, αλλά διαπρέπει σε οικονομία, αξιοποιώντας παράλληλα τη μεγάλη ροπή του στις εκτός δρόμου αποδράσεις.



Η μεγάλη επιστροφή για τη Fiat είναι αυτή του Tipo. Ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, με κομψή σχεδίαση, έμφαση στην πρακτικότητα, ποικιλία επιλογών και χαρακτήρα… ιταλικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα εξοπλίζεται αρχικά με δύο diesel κινητήρες Multijet II και δύο βενζινοκινητήρες, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο και ισχύ από 95 έως 120 ίππους. Οι διαστάσεις του είναι 4,5 μέτρα μήκος, 1,78 μέτρα πλάτος και 1,48 μέτρα ύψος, ενώ το μεταξόνιό του φτάνει τα 2,64 μέτρα. Η καμπίνα του φιλοξενεί άνετα 5 επιβάτες και ο χώρος αποσκευών είναι 510 λίτρα.  



Τους νέους σε ηλικία και καρδιά εντυπωσιάζει το μικρό Abarth 595 Turismo. Ο σκορπιός με το δυνατό κεντρί αφήνει το σημάδι του, τόσο με την εντυπωσιακή του εμφάνιση, όσο και με τις εκρηκτικές του επιδόσεις. Την αγωνιστική αίσθηση του εσωτερικού συμπληρώνει η τεχνολογία, που υπογραμμίζεται από τη μεγάλη οθόνη αφής επτά ιντσών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...