Porsche Macan GTS με 360 PS

Πιο ισχυρή και πιο «αγριεμένη»…

  • -
  • -

Η Porsche αποκάλυψε τη νέα Macan GTS, η οποία βασίζεται στην έκδοση S με επιπλέον στιλιστικές πινελιές και αναβαθμισμένο μοτέρ. Εξωτερικά, φέρει νέες μαύρες γυαλιστερές και ματ λεπτομέρειες και πατάει επάνω σε 20άρες ζάντες αλουμινίου. Μεγαλύτερες αλλαγές σε σχέση με την Macan S έχουμε μέσα στην καμπίνα της GTS, όπου συναντάμε το σαλόνι ντυμένο από δέρμα και Alcantara. Επίσης, το σύστημα infotainment Porsche Communication Management είναι στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ πλαισιώνεται από 8 ηχεία.

Κάτω από το καπό του crossover βρίσκεται ο V6 twin-turbo 3.0 κινητήρας, ο οποίος πλέον αποδίδει 360 ίππους και συνδυάζεται με το γνωστό αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK 7 σχέσεων , καθώς και με το σύστημα τετρακίνσης. Σε 4,8 sec μπορεί η GTS να ολοκληρώσει τη διαδικασία 0-100 km/h και η τελική ταχύτητα είναι 255 km/h (με το προαιρετικό πακέτο Sport Chrono).

Διάβασε ΕΔΩ τη δοκιμή του GOCAR για τη Porsche Macan

Εκτός από το αναβαθμισμένο μοτέρ, η Macan GTS φέρει ένα αναβαθμισμένο σύστημα ευστάθειας, υπόσχοντας ακόμα καλύτερη οδηγική εμπειρία. Ακόμα, διαθέτει μεγαλύτερα φρένα και «κάθεται» κατά 15mm χαμηλότερα από την Macan Turbo

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...