McLaren 650S Can-Am Spider: Για να ξεχωρίζετε

Σε τρεις διχρωμίες, η μία πιο όμορφη από την άλλη και με αλλαγές στις λεπτομέρειες

  • -
  • -

Δυο ακόμα επιλογές προσφέρει η McLaren, για την ειδική έκδοση Can-Am της 650S Spider. 50 χρόνια μετά τον πρώτο αγώνα Can-Am, το τμήμα ειδικών κατασκευών της MSO (McLaren Special Operations) δημιούργησε μια ξεχωριστή έκδοση της 650S Spider. Η πρώτη εκδοχή διακρίνεται για την διχρωμία σε κόκκινο και μαύρο και την ευρεία χρήση ανθρακονήματος.

Επιπλέον, ξεχωρίζουν οι ζάντες σε γυαλιστερό μαύρο, με σχεδίαση εμπνευσμένη από τα αγωνιστικά τής τότε εποχής, αλλά σε συνδυασμό με σύγχρονα ελαστικά Pirelli P Zero Corsa. Στις αλλαγές περιλαμβάνονται και τα κεραμικά φρένα, με τις μαύρες δαγκάνες, το εμπρός σπόιλερ και οι τέσσερις εξατμίσεις από ανοξείδωτο ατσάλι.

Ο V8 3,8 λίτρων κινητήρας, χωρίς αλλαγές, αποδίδει με τη βοήθεια διπλού τούρμπο, 650 ίππους και 680 Nm ροπής, με τα πρώτα 100 km/ h να έρχονται σε 3 sec και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 330 km/ h.

Παράλληλα, διαθέσιμες είναι και δυο ακόμα εκδόσεις, σε διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων, με τις αλλαγές να συνεχίζονται σε όλες τους και στο εσωτερικό, όπου έχει χρησιμοποιηθεί στις επενδύσεις δέρμα και αλκαντάρα, όπως και στοιχεία από carbon, αλλά και μια ένδειξη που υπενθυμίζει στον οδηγό ότι δεν οδηγεί μια απλή 650S Spider.

Η διάθεση της ειδικής McLaren 650S Can-Am Spider θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2016, με τιμή στη Μεγάλη Βρετανία που υπολογίζεται ότι θα ξεκινά από τα 315.000 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...