Το Outlander PHEV σε νέες περιπέτειες

Στον θεαματικό αγώνα Baja Portalegre 500 Challenge θα συμμετέχει το Outlander PHEV

  • -
  • -

Ο Hiroshi Masuoka εργοστασιακός οδηγός της Mitsubishi και νικητής του Ράλλυ Dakar το 2002 και 2003 θα συμμετέχει σε έναν σκληρό αγώνα όπως το Baja Portalegre 500 Challenge, με ένα Outlander PHEV.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην περιφέρεια Portalegre, στο ανατολικό τμήμα της Πορτογαλίας από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου. Το Baja Portalegre 500 διεξήχθη για πρώτη φορά το 1987 και φέτος γιορτάζει την 29η διοργάνωση του.

Πρόκειται για ένα cross-country rally που διοργανώνει η Πορτογαλική Λέσχη Αυτοκινήτου. Οι αγωνιζόμενοι θα οδηγήσουν περίπου 500 km κυρίως με υψηλές ταχύτητες σε ομαλούς αλλά χωμάτινους δρόμους.

Το αυτοκίνητο που θα τρέξει, βασίζει στο Outlander PHEV παραγωγής, χρησιμοποιώντας την μπαταρία του, την καρδιά του υβριδικού συστήματος, αλλά με μετατροπές στη δομή ώστε να έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα και δύναμη. Όσον αφορά το αμάξωμα, ακολουθούνται οι κανόνες ασφαλείας, με τοποθέτηση roll cage.

Επιπλέον, αναβαθμισμένη με μεγαλύτερες διαδρομές και αντοχές είναι η ανάρτηση, ενώ αυξημένη είναι και η καθαρή απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος. Ένας από τους στόχους της ομάδας που αποτελείται από πολλούς μηχανικούς, είναι η εξέλιξη των ηλεκτρικών μονάδων, αλλά και της τετρακίνησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...