Έρχεται η έκδοση παραγωγής του Toyota C-HR

Πρεμιέρα στη Γενεύη τον Μάρτιο θα κάνει το νέο μικρό crossover της Toyota

  • -
  • -

Το C-HR φαίνεται να ολοκληρώνει τον κύκλο του ως πρωτότυπο και να παίρνει την τελική του μορφή, λίγο πριν περάσει στην αγορά, μέσα στο καλοκαίρι του 2016. Η σημαντική αλλαγή σε σχέση με το πρωτότυπο που έκανε πρεμιέρα στο Παρίσι το 2014, είναι οι δυο επιπλέον πόρτες, που είδαμε φέτος στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Αυτές του χαρίζουν πρακτικότητα και ουσιαστικά προϊδεάζουν για την τελική του φιλοσοφία, με το μοντέλο παραγωγής να είναι όπως όλα δείχνουν αποκλειστικά 5θυρο. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι τον Μάρτιο και την Έκθεση της Γενεύης, εκεί όπου θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη του μοντέλου.

Σε επίπεδο μεγέθους τοποθετείται κάτω από το RAV4 και τοποθετείται απέναντι στο Nissan Juke, λόγω σχεδίασης, αλλά και μεγέθους. Ωστόσο, αναμένεται να προσφέρει καλύτερους χώρους, αφού θα «πατά» πάνω στη νέα πλατφόρμα της Toyota TNGA (Toyota New Generation Architecture) η οποία έκανε πρεμιέρα στον Prius.

Σύμφωνα με δημοσίευμα το βρετανικού Autocar, το C-HR θα διατίθεται ως υβριδικό, το πρώτο στην κατηγορία του, που θα συνδυάζει ηλεκτρικό κινητήρα με θερμικό βενζίνης και θα συνεργάζεται με κιβώτιο CVT. Τέλος, το όνομα αυτού ενδέχεται να είναι Auris Cross.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...