Τρίτο SUV από την Porsche;

Ένα crossover μικρότερο από τη Macan αναμένεται να παρουσιάσει η Porsche μέχρι το 2020

  • -
  • -

Κάποτε η Porsche είχε συνδέσει το όνομά της αποκλειστικά με την 911. Μετά την Cayenne αυτό δεν ισχύει, αφού απέδειξε ακόμα και στους πιο δύσπιστους ότι μπορεί να δημιουργήσει σπορ αυτοκίνητα και σε άλλη κατηγορία, όπως αυτήν των SUV.

Με την έλευση της Cayenne η Porsche είδε τα ταμία της να γεμίζουν, κάτι που την έκανε να καλοβλέπει το εγχείρημα της δημιουργίας ενός ακόμα crossover. Η μικρότερη Macan ήρθε ως φυσική συνέπεια και σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού Auto Bild θα υπάρξει και συνέχεια.

Ένα ακόμα μικρότερο crossover αναμένεται να ενσωματωθεί στη γκάμα της γερμανικής φίρμας, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο ελκυστική. Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να περιμένουμε νωρίτερα από το τέλος της δεκαετίας τη μικρή Porsche.

Εκτός από compact διαστάσεις θα διαθέτει πιο επιθετική εμφάνιση από τα δυο μεγαλύτερα μοντέλα της γκάμας, κάτι που θα υπογραμμίζεται από την κυρτή οροφή στο τελείωμά της. Η μετάδοση θα περνάει στους πίσω τροχούς, ενώ ως έξτρα θα διατίθεται και με τετρακίνηση.

Οι περισσότερες εκδόσεις αναμένεται να εφοδιάζονται με τους 4κύλινδρους κινητήρες νέας γενιάς και θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...