Peugeot 2008 με νέους Euro6 κινητήρες

Με νέους και πιο οικολογικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου λανσάρεται το crossover της γαλλικής εταιρείας

  • -
  • -

Το crossover μοντέλο πλαισιώνεται από τους νέους Euro 6 κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου τεχνολογίας PureTech και BlueHDi αντίστοιχα. Πιο αναλυτικά:

PureTech
Οι υπερτροφοδοτούμενοι και ατμοσφαιρικοί 3κίλυνδροι κινητήρες βενζίνης τεχνολογίας PureTech είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί και επιτυγχάνουν μειωμένες εκπομπές CO2 και κατανάλωση καυσίμου, χάρη στο συμπαγές μέγεθος και το μειωμένο βάρος, στα καινοτόμα υλικά χαμηλής τριβής, στο σύστημα ψεκασμού βενζίνης υψηλής πίεσης καθώς και στην προσαρμοσμένη τεχνολογία καύσης.

ΔΟΚΙΜΗ: Peugeot 2008 1.6 e-HDi

Κινητήρες πετρελαίου BlueHDi
Οι πετρελαιοκινητήρες νέας γενιάς BlueHDi συνδυάζουν το σύστημα SCR (selective catalytic reduction) και το φίλτρο μικροσωματιδίων FAP. Η τεχνολογία BlueHDi μειώνει σύμφωνα με την εταιρεία τις εκπομπές ΝΟx (οξείδια του αζώτου) τουλάχιστον κατά 90%, τις εκπομπές CO2 καθώς και την κατανάλωση καυσίμου ενώ τα μικροσωματίδια καταστρέφονται κατά 99,9%.


Δείτε ΕΔΩ τα ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ του Peugeot
2008

Δείτε ΕΔΩ τον ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ του Peugeot 2008

Δείτε ΕΔΩ τον ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ των εκδόσεων Peugeot 2008

Δείτε ΕΔΩ τις ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ του μοντέλου

Για τις παραπάνω τιμές, ισχύει το πρόγραμμα απόκτησης της Peugeot 4X4, δηλαδή 4 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση με 208€ /μήνα, 4 χρόνια σέρβις, 4 χρόνια οδική βοήθεια και 4 χρόνια εγγύηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...