H Citroen σου «φτιάχνει την ημέρα»

Νέο προωθητικό πρόγραμμα της γαλλικής εταιρείας #citroenmakemyday

  • -
  • -


Το νέο πρόγραμμα αφορά ολόκληρη τη γκάμα της Citroen, καθώς και της DS και προσφέρει όφελος έως και 5.100 ευρώ. Το πρόγραμμα ονομάζεται #CitroenMakeMyDay και περιλαμβάνει:

-5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

-Δωρεάν Ασφάλιση Αυτοκινήτου

-Έκπτωση Green Bonus Citroen

Η Citroen προσφέρει δωρεάν το πακέτο επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για τρία έτη και μέχρι 60.000 χλμ συνολικά, με τους ίδιους ακριβώς όρους που ισχύουν για τα δύο πρώτα έτη εργοστασιακής εγγύησης. Η δωρεάν ασφάλιση του αυτοκινήτου είναι διάρκειας ενός χρόνου και περιλαμβάνει καλύψεις αστικής ευθύνης και θραύσης κρυστάλλων. Η έκπτωση Green Bonus Citroen εξαρτάται από το μοντέλο, την έκδοση και το επίπεδο εξοπλισμού.

Η Citroen στα πλαίσια του λανσαρίσματος της νέας της καμπάνιας, θα διοργανώσει μεγάλο διαγωνισμό στα Social Media με έπαθλο που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Ο διαγωνισμός #CitroenMakeMyDay θα έχει στόχο στο καλύτερο και πιο ευφάνταστο Video ή Φωτογραφία που θα ανέβει στην επίσημη σελίδα του Facebook της Citroen που σας φτιάχνει τη μέρα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες του προγράμματος #CitroenMakeMyDay επισκεφθείτε το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Citroen (www.citroen.gr).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...