Νέο σύστημα Connect Box από τη Citroen

Υπηρεσία που επικοινωνεί με σωστικά μέσα

  • -
  • -

Το νέο σύστημα Citroen Connect Box ενσωματώνεται σε αρκετά μοντέλα της γαλλικής εταιρείας, όπως στο νέο C4, C5, καθώς και DS3, DS5. Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία της Citroen, η οποία χρησιμοποιεί μια ανεξάρτητη κάρτα SIM και επιτρέπει την επικοινωνία του οδηγού/επιβατών μέσω μικροφώνου και των ηχείων του αυτοκινήτου με σωστικά μέσα σε περίπτωση ατυχήματος ή ακινητοποίησης λόγω βλάβης. Πιο αναλυτικά:

Κλήση Ανάγκης
Αυτόματα (σε περίπτωση ενεργοποίησης των μηχανισμών του αυτοκινήτου – π.χ. ατύχημα) και χειροκίνητα (πατώντας το πλήκτρο SOS για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη – π.χ. αδιαθεσία) το σύστημα Citroën Connect Box πραγματοποιεί κλήση ανάγκης στον  πανευρωπαϊκό αριθμό ανάγκης 112 που απαντάται από ειδική υπηρεσία του Ο.Τ.Ε.. Η συγκεκριμένη υπηρεσία, αναλόγως της περίπτωσης, διαβιβάζει την κλήση στην αρμόδια υπηρεσία διάσωσης ή διακομιδής.

Κλήση για βοήθεια
Σε περίπτωση βλάβης, πιέζοντας το πλήκτρο με το σήμα της Citroën, το σύστημα Citroën Connect Box πραγματοποιεί κλήση στον αριθμό της οδικής βοήθειας της Citroën Assistance στην Ελλάδα (+302106727830). Μετά την κλήση, ο οδηγός συνεννοείται με το τηλεφωνικό κέντρο της οδικής βοήθειας μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου.

Eco Driving και Εικονικό Ιστορικό Service
Προσφέρεται στον πελάτη, μέσω της προσωπικής του σελίδας MyCITROËN, αξιόπιστη ενημέρωση για την κατανάλωση καυσίμων του και των εκπομπών CO2 καθώς και ένας ηλεκτρονικός οδηγός παρακολούθησης και ελέγχου των service που έχουν γίνει και προτείνονται για το αυτοκίνητό του.

Το σύστημα Citroën Connect Box ενεργοποιείται κατά τη διαδικασία Προετοιμασίας Νέου Οχήματος. (24 ώρες για πλήρη λειτουργία).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...