Vignale και Ford Store

Δυο φρέσκα νέα για την Ford

  • -
  • -
Ford Mondeo Vignale: Eκδόσεις & τιμές
Wagon 2.0L EcoBoost 240 PS    € 48.150  (€45.350)
Wagon 2.0L TDCi 180 PS           € 45.835  (€43.035)  
Wagon 2.0L TDCi 180 PS AWD  € 50.295  (€47.495) 
Wagon 2.0L TDCi 204 PS           € 49.670  (€46.870)
4D 2.0L EcoBoost 240 PS           € 46.520  (€43.720)
4D 2.0L TDCi 180 PS                  € 44.205  (€41.405)
4D 2.0L TDCi 180 PS AWD         € 48.665  (€45.865)
4D 2.0L TDCi 204 PS                  € 48.040  (€45.240)
4D 2.0L Hybrid CVT 177 PS        € 45.120  
Σε παρένθεση οι τιμές με απόσυρση

Η Ford λανσάρει μία νέα εμπειρία για τους πελάτες της σε όλη την Ευρώπη, ανοίγοντας 200 καταστήματα Ford Stores πανευρωπαϊκά το 2015, με την προοπτική να φτάσουν τα 500 μέχρι το τέλος του 2016. Το πρώτο κατάστημα στην χώρα μας εγκαινιάστηκε ήδη στη  Λ. Βουλιαγμένης 574 και ανήκει στο όμιλο εταιρειών Σφακιανάκη, επίσημο έμπορο της Ford Motor Hellas. Τα Ford Stores προσφέρουν στους πελάτες ένα νέο σύγχρονο τρόπο να ανακαλύπτουν, να αγοράζουν και να διαχειρίζονται ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών Ford. Από εκεί μπορεί κάνεις να λάβει με σύγχρονο τρόπο πληροφόρηση είτε κάνει έρευνα για πρώτη φορά είτε έχει ήδη ολοκληρώσει μία έρευνα online.
Όλη η γκάμα μοντελων της μάρκας θα είναι διαθέσιμη και θα περιλαμβάνει ακόμη και τις νέες Ford Mustang, αλλά και το πολυαναμενόμενο Ford Focus RS, χωρίς φυσικά να παραγκωνίζεται η επαγγελματική οικογένεια οχημάτων. Στα Ford Stores οι πελάτες θα βρίσκουν και το νέο Ford Mondeo Vignale, που είναι το πρώτο αυτοκίνητο της γκάμας Vignale και αποτελεί το δεύτερο νέο που αφορά την εταιρεία. Στο διαμορφωμένο μέσα στο κατάστημα Vignale Lounge θα βρίσκει ο πελάτης ειδικό σύμβουλο Ford Vignale και πρωτοποριακή προϊοντική και εξατομικευμένη υποστήριξη, προβάλλοντας πληροφορίες σε ειδικά σχεδιασμένο διαδραστικό τραπέζι και ταμπλέτες. Οι πελάτες Ford Vignale μπορούν επίσης να καλούν το κέντρο 24ωρης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης Vignale One Call για πρόσθετη υποστήριξη από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Η επικοινωνία με τον πελάτη είναι ζήτημα υψηλής προτεραιότητας για τη Ford, είτε πρόκειται για απάντηση σε τεχνική ερώτηση, επίσκεψη ενός Ford Store, επίλυση προβλήματος ή κλείσιμο ραντεβού για service. Η δωρεάν εφαρμογή Vignale Service που σύντομα θα διατίθεται σε όλη την Ευρώπη για λειτουργικά συστήματα Apple και Android επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να έχουν άμεση πρόσβαση στον Ιστότοπο Ford Vignale.

 

Vignale θα πει

Το όνομα Vignale έχει τις ρίζες του στην πλούσια δημιουργική και καλλιτεχνική κληρονομιά του οραματιστή κατασκευαστή αμαξωμάτων, του καροσερίστα Alfredo Vignale, και σε γενιές μεταλλουργών και ταπετσιέρηδων από το Τορίνο της Ιταλίας. Η Ford με την χρήση του ονόματος Vignale εισβάλει δυναμικά στην κατηγορία των πολυτελών μοντέλων προσφέροντας υψηλό επίπεδο ποιότητας, φινιρίσματος και premium υπηρεσιών. Ο πρώτος εκπρόσωπος της σειράς Vignale που έρχεται στο πρόσωπο του Mondeo προσφέρεται σε αμαξώματα sedan και wagon και σε εκδόσεις με δίλιτρο diesel κινητήρα (TDCi) που αποδίδει 180 ή 204 ίππους ή με δίλιτρο κινητήρα βενζίνης Ecoboost που αποδίδει 240 ίππους. Κορωνίδα στην γκάμα Vignale η υβριδική έκδοση με αυτόματο κιβώτιο CVT σε ένα συνδυασμό δυο κινητήρων (ηλεκτρικού και βενζίνης) με συνολική ισχύ 177 ίππων. Οι τιμές των Mondeo Vignale ξεκινούν από τα 41.405 € με απόσυρση με δίλιτρο κινητήρα βενζίνης, ενώ στην γκάμα υπάρχει και τετρακίνητη έκδοση. Με την ευκαιρία των εγκαινίων και των νέων υπηρεσιών που διαπιστώσαμε στο νέο κατάστημα, υπήρχε διαθέσιμο και το προηγμένο Ford Vignale για σύντομη οδηγική εμπειρία, στην οποία πήραμε μια πρώτη γεύση υψηλής ποιότητας, φινέτσας και premium αισθητικής, πακέτο με την γνωστή επικοινωνιακή διάθεση των κατασκευών της Ford σε επίπεδο συμπεριφοράς, αλλά και συνολικής απόδοσης. Όμως για νεότερα υπομονή μέχρι την δοκιμή που σύντομα θα δείτε στις οθόνες σας. 

Εξοπλισμός Ford Mondeo Vignale

Είναι δύσκολο να αναφέρεις όλο τον εξοπλισμό του Ford Mondeo Vignale χωρίς να σου ξεφύγει κάτι. Μέρος του πλουσιότατου στάνταρ εξοπλισμού ακολουθεί παρακάτω:

Κατευθυνόμενοι προβολείς Ford Dynamic LED, δερμάτινη επένδυση σε ταμπλό και κεντρική κονσόλα, διάτρητα και θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα με 10 ηλεκτρικές ρυθμίσεις, φιμέ πίσω κρύσταλλα (στις εκδόσεις Wagon), σκίαστρα στα πίσω παράθυρα, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, Lane Keeping Aid (σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας), Lane Departure Warning (σύστημα προειδοποίησης διατήρησης λωρίδας), Auto High Beam (σύστημα αυτόματης εναλλαγής φώτων), TSR (σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων), σύστημα ελέγχου επαγρύπνησης οδηγού, Keyless entry (σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί), κουμπί εκκίνησης κινητήρα Ford Start Button, σύστημα MyKey, αερόσακοι στις ζώνες ασφαλείας των πίσω εξωτερικών θέσεων, Active City Stop (σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος), ACC* (αυτορρυθμιζόμενο Cruise Control), ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους-θερμαινόμενους- αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες (με λειτουργία μνήμης για οδηγό & συνοδηγό), αυτόματο διζωνικό ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο τιμόνι με μνήμη, Active Park Assist (σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος), Navigation με οθόνη αφής 8'', 12 ηχεία Sony, SYNC II, θύρες USB,  υποδοχές RCA και SD slot, ζάντες αλουμινίου 19’’

 

*Περιλαμβάνει: ένδειξη απόστασης από το προπορευόμενο όχημα, σύστημα προειδοποίησης επικείμενης σύγκρουσης με ηχητική και οπτική προειδοποίηση, σύστημα περιορισμού σφοδρότητας σύγκρουσης σε μεγάλες ταχύτητες με αυτόματη ενεργοποίηση των φρένων, σύστημα περιορισμού ανώτατης ταχύτητας

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...