Borgward BX7 concept

7θέσιο SUV με πολλές επιρροές από γερμανικά μοντέλα

  • -
  • -

Είχαμε αναφέρει παλιότερα ότι η Borgward ετοιμάζει να επιστρέψει στο χώρο της αυτοκίνησης μετά από πολλά χρόνια με πιο σύγχρονα μοντέλα. Αυτή η στιγμή προφανώς έφτασε και το ντεμπούτο της αποφάσισε να κάνει στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης με ένα νέο SUV αυτοκίνητο. Διαρροές στο διαδίκτυο δείχνουν ότι η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο για αρχή εν ονόματι BX7.

Από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, η εταιρεία προσπάθησε να αποτυπώσει τη γερμανική της καταγωγή ως προς το σχεδιαστικό κομμάτι, παρόλο που ανήκει σε κινέζικη εταιρεία, τη Foton Motor. 

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, Auto Bild, το νέο BX7 concept είναι 4,7 m και έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 7 επιβάτες. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας 2λιτρος turbo κινητήρας 224 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και η ροπή κατανέμεται στους 4 τροχούς. Δεν αποκλείεται να δούμε και plug-in hybrid έκδοση, που η συνδυαστική απόδοση των δύο κινητήρων θα φτάνει τα 401 PS.

Επίσημες πληροφορίες για την ώρα δεν υπάρχουν, ωστόσο σε λίγες μέρες θα αποκαλυφθεί πλήρως το/τα μοντέλο/α της Borgward.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...