Auto Battleships Festival στις 12 & 13 Σεπτεμβρίου

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και εισιτήριο 4 ευρώ

  • -
  • -

To Auto Battleships Festival θα πραγματοποιηθεί στις 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2015 και θα λάβει χώρα στο (Σ.Ε.Φ.) Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πρόκειται για το γεγονός που θα μαζέψει τους λάτρεις οποιουδήποτε οχήματος με τροχούς, ένα διήμερο φεστιβάλ για το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα που διοργανώνει η εταιρεία Magic Lamp, μια γιορτή που γίνεται για τρίτη συνεχή χρονιά κι έχει στόχο κάθε φορά ν’ αναδεικνύει τη μεγάλη σημασία του αυτοκινήτου, τόσο στην οικονομία μιας χώρας μέσα από μεταφορές, αγορά εργασίας όσο και στον πολιτισμό μέσα από μουσεία, αυτοκίνητα με ιστορία, νέες εφευρέσεις κ.α.

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν με περίπτερα εκπρόσωποι όλων των ειδών επαγγελματικών φορέων που σχετίζονται με το αυτοκίνητο όπως παραγωγή, αγορά και πώληση του αυτοκινήτου - αντιπροσωπείες, εξειδικευμένα συνεργεία, ανταλλακτικά, αναλώσιμα, καύσιμα κ.α.

Στο φεστιβάλ επίσης έχουν κληθεί να πάρουν μέρος σε ειδικά πάνελς για την Έρευνα και Εκπαίδευση για την Οδική Ασφάλεια, την Πρόληψη και Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων επιστήμονες, καθηγητές, οικονομικoύς παράγοντες και εκπρόσωπους από τη βιομηχανία και αγορά του μηχανοκίνητου. Ταυτόχρονα θα εξελίσσονται τεχνικά σεμινάρια μηχανολογίας βελτιώσεις - tuning από μηχανικούς, βελτιωτές αντιπρόσωπους και άλλων φορέων που συμβάλλουν στην εξέλιξη του μηχανοκίνητου. ενώ θα πραγματοποιηθούν  και παρουσιάσεις από το ΙΟΑΣ - Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς». Τέλος, θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση παιδιών για σωστή οδική συμπεριφορά  με τίτλο “Kiddy Car”.

Events

Η διοργάνωση του Autobattleships Festival αποφάσισε το εισιτήριο εισόδου να είναι στα 4€ και όλοι όσοι θα το προμηθευτούν, θα έχουν τη δυνατότητα ν’ απολαύσουν για περισσότερες από μια φορά τα μοναδικά show που θα πραγματοποιηθούν στους χώρους της εκδήλωσης.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: http://autobattleships.gr/

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...