Ανανεωμένο Citroen DS4 & DS4 Crossback

Εκτός από το «φρεσκάρισμα» του DS4, προσφέρεται για πρώτη φορά και σε μία πιο «ψηλή» έκδοση, την Crossback

  • -
  • -

Το ανανεωμένο DS4 φέρει πλέον έναν ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα, καθώς και νέα γρίλια, όμως τη διαφορά κάνει η ολοκαίνουργια έκδοση του μικρομεσαίου Γάλλου, η οποία ονομάζεται Crossback. Το DS4 Crossback είναι 30 mm ψηλότερο από την απλή έκδοση, ενώ φέρει μαύρες ζάντες, μαύρα πλαστικά τόξα στα φτερά και γκρι ράγιες οροφής. Επίσης, τα DS4 έχουν πια την επιλογή διχρωμίας και μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να επιλέξει ανάμεσα από 4 αποχρώσεις για την οροφή, τον πίσω προφυλακτήρα, τα χερούλια και τα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί κανείς να επιλέξει από τους 38 πιθανούς συνδυασμούς εξωτερικής εμφάνισης.

Στο εσωτερικό των DS4 facelift και DS4 Crossback συναντάμε το αναβαθμισμένο ποιοτικά διάκοσμο, ενώ τα συγκεκριμένα μοντέλα αποτελούν τα πρώτα αυτοκίνητα του ομίλου που έχουν εγκατεστημένο το σύστημα συνδεσιμότητας CarPlay ακόμα και για τους κατόχους των τελευταίων συσκευών iPhones. Οι λειτουργίες όπως η πλοήγηση, η μουσική και οι ρυθμίσεις του αυτοκινήτου ελέγχονται από την 7 ιντσών οθόνη αφής, που βρίσκεται στο κέντρο της κονσόλας.

Από μηχανολογικής πλευράς, τα ανανεωμένα DS4 διαθέτουν 6 κινητήρες (3 βενζίνης και 3 πετρελαίου) με αποδόσεις από 120 έως και 210 ίππους. Πιο συγκεκριμένα:

Βενζινοκινητήρες

-PureTech 130 S&S 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο με 230 Nm ροπής

-THP 165 S&S με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και 240 Nm ροπής

-Ο ισχυρός THP 210 S&S με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και 285 Nm ροπής

Πετρελαιοκινητήρες

-BlueHDi 120 S&S χειροκίνητο ή αυτόματο 6 σχέσεων και 300 Nm ροπής

-Blue HDi 150 S&S 6άρι χειροκίνητο με 370 Nm ροπής

-BlueHDi 180 S&S με αυτόματο 6άρι και 400 Nm ροπής

Τα DS4 και DS4 Crossback θα ξεκινήσουν τις πωλήσεις τους το φθινόπωρο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...