Η νέα σχεδιαστική τάση της Bugatti

Το φανταστικό Bugatti Vision Gran Turismo προσφέρει μία πρώτη γεύση από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Bugatti

  • -
  • -

Αν και με μία πρώτη ματιά, το εικονικό μοντέλο της Bugatti θυμίζει ένα ιδιαίτερο φτυαράκι για την παραλία (ίσως το μυαλό μου ακόμα ταξιδεύει), ωστόσο αποτελεί ένα πρωτότυπο όχημα, το οποίο θα προστεθεί στην μεγάλη "οικογένεια" του βιντεοπαιχνιδιού Gran Turismo 6.

Για πρώτη φορά η Bugatti περνάει στην εικονική πραγματικότητα του εξομοιωτή-παιχνιδιού αγώνων ταχύτητας με ένα ιδιαίτερο εικονικό πρωτότυπο, αλλά ταυτόχρονα σκιαγραφεί την σχεδιαστική τάση της εταιρείας για τα μελλοντικά της αυτοκίνητα, ξεκινώντας από το επερχόμενο Chiron. Σύμφωνα με τον αρχισχεδιαστή της εταιρείας, Achim Anscheidt, κατασκευάστηκε όχι μόνο για τον ψηφιακό κόσμο του παιχνιδιού, αλλά και για την πραγματικότητα.

5 supercars που οδηγείς μόνο στο Gran Turismo

Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποια είναι η κινητήρια δύναμη που κινεί το ιδαίτερο μοντέλο, όμως δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από μία εκπληκτική ιπποδύναμη, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η εν λόγω φίρμα. Τέλος, το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, ενώ οι παιχνιδοφίλοι μας μπορούν σύντομα να το κατεβάσουν δωρεάν και να το οδηγήσουν στο Gran Turismo 6.


ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ τα εικονικά μοντέλα του Gran Turismo:

-Peugeot Vision Gran Turismo concept

-Volkswagen GTI Supersport Vision Gran Turismo

-Alpine Vision Gran Turismo

-Infiniti Concept Vision GT

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...