Πέθανε ο «Batman»

Δυστυχώς ο καλοσυνάτος Lenny που έδινε χαρά σε πολλά παιδιά «έφυγε» από τη ζωή

  • -
  • -

Μπορεί στις ταινίες ο υπερήρωας να καταφέρνει πάντα να επιζεί ό,τι και να έχει να αντιμετωπίσει, ωστόσο στην πραγματική ζωή τα πράγματα είναι αλλιώς. Είναι επίσημο πλέον, ο «Batman» πέθανε! Για να είμαστε πιο ακριβείς, ο Lonard B. Robinson (ή όπως τον γνωρίζουν οι περισσότεροι ως Lenny), ο οποίος ντυνόταν ως Batman και επισκεπτόταν άρρωστα παιδιά σε νοσοκομεία με την «ανοιχτή» του μαύρη Lamborghini Gallardo βρήκε ακαριαίο θάνατο σε εθνική οδό, στη Maryland.

Ο 51χρονος είχε ξοδέψει πολλά χρήματα για την στολή του Batman, που φορούσε και παρουσιαζόταν ξαφνικά μπροστά σε παιδιά με αποτέλεσμα να τους «φτιάξει» την ημέρα, αφού υποδυόταν άψογα τον γνωστό υπερήρωα. Ο Lenny ήταν ευτυχισμένος που έδινε χαρά σε αυτά τα παιδιά, αλλά αυτό που τον έκανε διάσημο και τον γνώρισε ο κόσμος -κυρίως για το τι ακριβώς έκανε- είναι το βίντεο που αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο και κατέληξαν να βγάζουν φωτογραφίες μαζί του.

Το τραγικό συμβάν έγινε σε εθνική οδό κοντά στο Hagerstown, στο Meryland, όπου ο 51χρονος για άγνωστο λόγο σταμάτησε την Gallardo του για να ελέγξει το εμπρός της τμήμα. Καθώς βρισκόταν έξω από το αυτοκίνητό του, ένα Toyota Camry συγκρούστηκε σφοδρά επάνω στη Lamborghini παρασύροντας ταυτόχρονα τον άτυχο άντρα, ο οποίος και υπέκυψε ακαριαία στα τραύματά του. Τέλος, το ατύχημα θα εξεταστεί από ειδικούς και ελπίζουμε να ρίξουν περισσότερο «φως» στο γεγονός.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...