Έρχεται το νέο Kia Sportage (update)

Οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν πριν το τέλος του χρόνου

  • -
  • -

Αρκετές φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο για το νέο Kia Sportage, κάτι που σημαίνει ότι πλησιάζει και η επίσημη παρουσίασή του. Οι νέες φωτογραφίες του ανταγωνιστή του Nissan Qashqai «διαρρεύσαν» από κορεάτικο blog (όπως φαίνεται) και φέρει την γνώριμη εμφάνιση των νέων μοντέλων της, ενώ δέχτηκε αρκετές στιλιστικές πινελιές από το πρωτότυπο KX-3, που αποκαλύφθηκε πέρυσι στην Κίνα.

-----------------------------------------------------------------------
Η Kia δημοσιοποίησε 3 teaser φωτογραφίες, οι οποίες αποκαλύπτουν τη νέα γενιά Sportage, που αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, στις 17 Σεπτεμβρίου.

Με μια πρώτη ματιά διακρίνουμε ότι η 4η γενιά Sportage θα υιοθετήσει μια πιο φρέσκια εμφάνιση με ολοκαίνουργια εμπρός και πίσω φανάρια, καθώς και τη γνώριμη γρίλια της εταιρείας. Οι γραμμές του αμαξώματος διαθέτουν μία πιο σπορτιφ εμφάνιση, ενώ τα αλουμινένια προστατευτικά, τα οποία βρίσκονται τοποθετημένα στο κέντρο κάτω από τους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες κρατούν τον SUVειδή χαρακτήρα του μοντέλου.

Όσον αφορά στο εσωτερικό του, εκεί θα αντικρίσουμε ριζικές αλλαγές σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Το νέο Kia Sportage θα μοιράζεται αρκετά χαρακτηριστικά με το μεγαλύτερο Sorento, καθώς και με το νέο μεσαίο της φίρμας, που ακούει στο όνομα Optima. Από την teaser φωτογραφία μπορούμε διακρίνουμε ακόμα τα αναπαυτικά καθίσματα, τις μεταλλικές λεπτομέρειες, το flat-bottomed τιμόνι, τον «κρυφό» κόκκινο φωτισμό, τη μεγάλη οθόνη αφής, το αυτόματο κιβώτιο και το άνετο υποβραχιώνιο.

Το πιθανότερο σενάριο να δούμε ζωντανά το νέο Kia Sportage είναι στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης σε λίγες εβδομάδες, ενώ οι πωλήσεις του νέου SUV αναμένεται να ξεκινήσουν πριν το τέλος του 2015.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...